Dublin

30 nov. 20191 dec. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Dublin inkluderar Hilton Dublin Airport, Ballsbridge Hotel och RIU Plaza The Gresham Dublin baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Dublin genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Dublin

från 1 976 SEK
från 2 019 SEK
från 2 612 SEK

Vad säger resenärer om Dublin?

9,8
Nattuggla
9,7
Historieälskare
7,5
Friluftsmänniskor
7,3
Matälskare
7,2
Äventyrsresenärer
Medlemmars omdömen (401)
Gil Harel
Gil HarelSan José
2016-06-01

En rolig stad som är full av glädje. Dublin folk är trevliga och har en kvick humor. Det är inte London men det har sin skönhet och karaktär

JaNelle Borgers
JaNelle BorgersHouston
2016-05-18

Gå till Dublin! Shoppa, utforska, tur, gå till museer. Historia och halarity allt på en dag.

Krista Canfield McNish
Krista Canfield McNishSan Francisco
2016-05-12

Dublin är en charmig stad du kommer att njuta lika mycket för dess folk som du kommer för sin mat och atmosfär. På tal om mat, gå till Sophies för en otrolig måltid med en oslagbar utsikt eller gris Ear för stora grub. Om du slåss mot jetlag, smyga över till 3fe för bästa kaffe jag någonsin stött på i Dublin. Annat än att vandra runt Trinity vackra campus, se slottet och promenera över broarna, men inte du vågar glömma att slå upp en konversation med en främling. Det kan vara en av de mest minnesvärda delarna av resan. Ett enkelt eftermiddag flyktbilen är Howth (bara om en 30 minuters tågresa från Connolly Station) för färsk fisk och skaldjur, en fin vandring och lite frisk salt luft.

Darren Treacy
Darren TreacyDublin
2016-02-17

Dublin har allt en stad behov, mer än något du kan se i bara en dag eller en natt, är Dublin en sådan stor stad med så många dolda skatter väntar på att hittas, med tillgång till alla Irland vid en lätt flykt.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 1 186 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Dublin är augusti, med ett genomsnitt på 2 285 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 1 803 SEK per natt. Det är 2 % lägre än det genomsnittliga priset 1 847 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Dublin är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 6,8 °C/44,2 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 18,7 °C/65,7 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 2,3 °C/36,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Dublin är Dublin (DUB) (9,88 km).

Planera en resa till Irland