Karta

Flyg till Riga

Information per juni 2016

Hitta billiga flyg till Riga

Hitta de bästa priserna på resor till Riga via verktyget på Skyscanners hemsida.

Du kan leta efter bästa pris genom att välja ”hel månad” när du klickar i rutan ”avresa”. Välj billigaste månaden för Riga eller välj bland datum i den månad du planerar resa.

Håll dig uppdaterad på bästa biljettpriset till Riga

När du planerar din resa och letar efter förmånliga biljettpriser finns ofta fler alternativ och det är inte alltid man kan slå till på en gång. Försäkra dig om att inte gå miste om ett bra erbjudande genom att ta del av Skyscanners fria service ”prisbevakning”. Du får enkelt och bekvämt mejl från Skyscanner om priset på den resa du är intresserad av ändras. Servicen uppmärksammar dig på förändringar så att du hela tiden uppdateras om resan blir dyrare eller billigare.

Klicka in på den blå knappen ”få prisbevakning” när du är inne i verktyget med listan över alternativ på den sträcka du är intresserad av. Ange din mejl-adress och klicka ”Skapa bevakning”. Du kan närsomhelst avsluta bevakningen.

Flygplats och flygtid till Riga

Med direktflyg från Arlanda (ARN) tar resan ca. 1 timme och tio minuter. Du kan också flyga från Köpenhamn med en flygtid på 1 timme och 30 minuter.

Flygbolag på sträckan

På sträckan Stockholm till Riga kan du välja mellan fler aktörer. T.ex. Air Baltic och Norwegian erbjuder direktflyg medan bl.a. Finnair har alternativ med en mellanlandning och en total restid på ca 2,5 timmar. Du kan också flyga direkt från Köpenhamn med Air Baltic, SAS och Norwegian.

Bästa tiden att resa till Riga

Sommaren i Riga är behagligt varm medan hösten och vintern är krispigare men istället erbjuder ett gnistrande höstlandskap och magisk julstämning.

Bästa platsen att bo i Riga

På Skyscanner kan du söka hotell i Riga. Verktyget ger dig möjlighet att utforska utbudet med fokus på pris, område, standard, typ av boende (hotell, pensionat, B&B osv) mm. Det är enkelt att förhandsboka övernattning så att det passar med de aktiviteter du planerar och platser du vill besöka i Riga.

Sevärdheter

Om du besöker Riga på vintern, kanske du tom planerar att välkomna ett nytt år här i den gamla delen av staden. Här serveras varm glögg på torget och tavernorna fylls med gäster som stannar till på vägen till eller från någon av de många teater-, opera och konserter som erbjuds vintertid. Mixar du kultur med sport hittar du backar för skidning och pulkåkning bara en kort tågresa bort.

På våren lockar staden med solsken och skir grönska, passa på att bada bastu och ta ett uppfriskande dopp! Vänta annars till sommaren då Riga lockar med långa beacher just utanför staden i Jurmala. Vattnet är härligt varmt och badvänligt hela sommaren. Med pendeltåget tar du dig hit på ca. 45 minuter.

En promenad längs Elizabetes och Albertas iela bjuder på jugend i fantastiska byggnadsverk och ett rikt kulturarv i arkitektur och formgivning. Passa gärna på att ta en tur med den hudraåriga retrospårvagnen från Radio iela.

Saluhallen i Riga är en av Europas största och absolut värd ett besök. I de fyra olika hallarna finns ostar, korvar, bröd och grönsaker. Samt en massa andra roliga, nödvändiga och absolut totalt charmiga ting.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Riga

Vanliga frågor

Det finns 1 flygplats i Riga: Riga.
Transavia France, KLM, Danish Air Transport, Braathens Regional Airways, Norwegian, Czech Airlines, Air Malta och Azerbaijan Airlines flyger alla direkt till Riga.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.