Riga

22 nov. 201923 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Riga inkluderar Bellevue Park Hotel Riga, Rixwell Old Riga Palace Hotel och Riga Hostel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Riga genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Riga

från 306 SEK
från 437 SEK
från 1 156 SEK

Vad säger resenärer om Riga?

9,8
Historieälskare
7,6
Nattuggla
7,4
Familjeresenärer
6,7
Friluftsmänniskor
6,5
Matälskare
Medlemmars omdömen (102)
Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
2017-01-06

Riga är en plats där upplevelsen beror till stor del på när du väljer att besöka. Bubblande med konserter, gatulivet och mer än sin beskärda del av festande under de varmare månaderna, kan Riga ofta verka lite skrumpna i kylan, när dess vackra uteplatser inte sätts till deras bästa sätt. Året runt, är dock den gamla stadskärnan vacker, ölen är i själva verket mycket bra, och kvinnorna helt underbar. Tid ditt besök höger och du har en bra tid: det är en plats bäst upplevs som en social stad.

Johan Blom
Johan Blom
2013-03-10

Visste vad som väntar när vi traveld här. Positivt överraskad. Mycket trevlig stad och människor. Bra mat och priser. Gå tillbaka i sommar säkert!

Joseph Coureur
Joseph CoureurNew York City
2017-01-06

Riga är en trevlig lettisk stad, även om de flesta människor är förmodligen intresserade mest i gamla stan avsnitt. Jag hittade massor av platser för fina körningar, parkerna är rena, och gamla stan upptagen och full av energi.

travel33
travel33Los Angeles
2017-01-06

Jag är så tacksam att jag inte bort Riga från min europeiska resa färdvägen. Riga slutade min mest favorit stad ur Baltikum besökte jag (Litauen, Lettland och Estland). Byggnaderna var underbara, staden var livlig, folk var super trevlig. Jag kan inte uttrycka det i ord, är Riga bara en fantastisk liten stad. Jag är förvånad över det har inte blivit mer publicitet för turism. Jag hörde att Riga är "det" plats för killar från Skandinavien att komma ut för att festa (ungkarl, födelsedag, osv.,). Nu när jag har varit där, kan jag se varför!

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 525 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Riga är oktober, med ett genomsnitt på 962 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 625 SEK per natt. Det är 10 % lägre än det genomsnittliga priset 689 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Riga är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 2,1 °C/35,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 23,9 °C/75,0 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på −5,3 °C/22,5 °F.
Närmaste flygplatsen för Riga är Riga (RIX) (8,35 km).

Planera en resa till Lettland