Karta

Flyg till Ninoy Aquino International

Informationen är från april 2017.

Hitta billiga flyg till Manila

Letar du efter billiga flyg från Sverige till Manila? Ta Skyscanner till din hjälp! Med vår söktjänst behöver du endast välja din destination och resedatum, så söker vi bland miljontals flyg för att hitta de billigaste alternativen för dig. Prova vårt sökverktyg Hel Månad och se vilka dagar du kan flyga billigast på.

Bästa tiden att boka ett flyg till Manila Ninoy Aquino

När är det bäst att boka ett flyg till Manila Ninoy Aquino? Titta gärna närmare på vårt verktyg Bästa Tid att Boka för att se hur långt i förväg du bör boka för att få ett så bra pris som möjligt. Prova också vår kostnadsfria prisagent som meddelar dig när priset på ditt flyg är som bäst.

Flygbolag som flyger till Manila Ninoy Aquino från Sverige

Inga flygbolag flyger direkt från Sverige till Manila Ninoy Aquino. Ett flertal flygbolag erbjuder flyg med mellanlandning, exempelvis KLM, Qatar Airways och Turkish Airlines. Här hittar du en komplett lista över alla flygbolag som erbjuder flyg Manila Ninoy Aquino från Sverige.

Till och från Manila Ninoy Aquino flygplats

Flera bussbolag trafikerar flygplatsen via Epifanio de los Santos Avenue (EDSA) och Circumferential Road 5 (C-5). Bussbolaget UBE Express trafikerar samtliga terminaler och hotell i Manila, Makati, Pasay och norra och södra Luzon. Flygplatsen är också ansluten till tågnätet. Du kan också hyra en bil på Manila Ninoy Aquino flygplats.

Bästa tiden att besöka Manila

Den bästa tiden för ett besök i Manila är under den torra perioden på året mellan mars till maj. Det är också under denna period som många helgdagar och festligheter äger rum.

Vädret i Manila

Manila har ett hett och tropiskt klimat med hög luftfuktighet. Den torra perioden mellan mars och maj är också den varmaste. Kyligast är det mellan november och februari. Medeltemperaturen i Manila ligger mellan 25 ºC och 32 ºC. Regnperioden infaller mellan juni och oktober.

Se och göra i Manila

Filippinernas huvudstad är en av de mest tätbefolkade storstäderna i världen, det är också en plats full av kontraster. Här blandas skyskrapor med traditionella hus, konstgallerior och enorma köpcenter. Manila Ocean Park, National Museum of the Philippines och Rizal Park är några av stadens mest kända besöksmål. Nöjesparken Star City, Coconut Palace och Manila Zoo är några andra populära turistmål.

Mer information

Hitta hotell i Manila.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Ninoy Aquino International

Vanliga frågor

Det finns 1 flygplats i Manila: Ninoy Aquino International.
Delta, Gulf Air, Air Niugini, Oman Air, Singapore Airlines, KLM, Air New Zealand och Bangkok Airways flyger alla direkt till Ninoy Aquino International.
Den billigaste månaden att flyga till Ninoy Aquino International är mars.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.