Karta

Flyg till Miami International

Flyg till Miami

Aktuell information i november 2016

Så hittar du billiga flyg till Miami

Letar du efter billiga flyg till Miami? Skyscanner kan hjälpa dig. Med vår oberoende resesökmotor hittar du de billigaste och bästa flygbiljetterna helt utifrån dina egna önskemål.

Det enda du behöver göra är att fylla i när och vart du vill åka och så skannar vi av hela marknaden med miljotals flyg för att hitta det bästa erbjudandet till dig.

Flygplatser som har direktflyg till Miami från Sverige

Arlanda flygplats i Stockholm.

Flygbolag som flyger till Miami från Sverige

Norwegian har direktflyg från Arlanda flygplats i Stockholm.

Därtill har bland annat bolagen Tap Portugal, Air Berlin, Qatar Airways, Swiss, Aeroflot, SAS, Turkish Airlines, Air Serbia, Air France, KLM, Finnair, Iberia, Delta, British Airways, American Airlines, Bulgaria Air, Thai Airways, Virgin Atlantic, My Austrian och Lufthansa flyg med en mellanlandning. Du kan också flyga direkt från Köpenhamn med SAS.

Här kan du se vilka bolag som flyger det datumet just du vill åka.

Flygplatser

När du flyger från Sverige landar du på Miamis internationella flygplats, som är belägen cirka 14 km nordöst om Miami. Det är en av världens mest trafikerade flygplatser.

Taxibilar står och väntar precis utanför ankomstterminalen och många hotell erbjuder gratis transport till centrum. Annars finns det även en busservice som tar dig från flygplatsen till alla områden i regionen Miami-Dade County. Ett annat alternativ är att ta tåget Tri-Rail som går från flygplatsens station öster om huvudterminalerna.

Bästa tiden att resa till Miami

Miami är ett resmål som är behagligt att besöka året runt. Högsäsongen i södra Florida startar veckorna före jul i samband med Thanksgiving-helgen och pågår fram till påsken. Då anordnas de flesta arrangemangen i staden och staden intas av amerikanska turister och övervintrare. Däremot är det på sommaren som de flesta européer åker hit.

Så är vädret i Miami

Miami har ett subtropiskt klimat. Det betyder att solen skiner nästan varje dag. Året runt. Däremot är det svalare på vinterhalvåret. Speciellt på nätterna. Och på sommaren brukar temperaturen hålla sig mellan 32-34 grader. Det är inte så varmt, men kan ändå upplevas besvärande på grund av den höga luftfuktigheten. Orkansäsongen sträcker sig från 1 juni till 30 november. Men orkanhotet är som mest påtagligt på sensommaren. September är det störst risk.

Saker att se och göra i Miami

Florida blir ett allt mer populärt resmål och det är inte så konstigt. Här får du garanterat sol, sköna sandstränder, vacker natur och se ett spännande djur mitt framför ögonen på dig. Se världens största korallrev utanför Key West, ta hela familjen med till nöjesparkernas centrum i Orland och besök Disneyland, inta Miami Beach för shopping och sandstrand och missa inte nationalparken Everglades, där du kan se en massa vilda djur som skräckinjagade alligatorer.

Läs mer: 10 måsten i Miami

Hotell i Miami

Hotell i Miami – Jämför billiga hotell i Miami

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Miami International

Vanliga frågor

Det finns 1 flygplats i Miami: Miami International.
Delta, Gulf Air, Oman Air, KLM, Singapore Airlines, Air New Zealand, Kenya Airways och Bahamasair flyger alla direkt till Miami International.
Den billigaste månaden att flyga till Miami International är november.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.