Flygresor från Stockholm till Joniska öarna

Billiga flyg från Stockholm till Joniska öarna

Letar du efter billiga biljetter från Stockholm till Joniska öarna, eller en sista minuten-resa? Hitta de lägsta priserna på enkelbiljetter och tur-och-retur-biljetter här.

Flyg från Stockholm till Joniska öarna

Beväpna dig med dessa fakta i farten.
Billigaste flyget som hittades793 SEK, Korfu
Billigaste månaden att flygajuni
Genomsnittlig flygtid3 tim, 30 min
Billigaste flygplats att flyga frånStockholm Arlanda
Populäraste flygbolagetRyanair

Vanliga frågor

Vi tittade på alla tur och retur-flyg från Stockholm till Joniska öarna som vi kunde hitta under de kommande 12 månaderna. Det ser ut som att 793 SEK är det bästa priset. Detta är bra, jämfört med det genomsnittliga biljettpriset till Joniska öarna på 3.250 SEK.
Den billigaste månaden att flyga från Stockholm till Argostoli Kefalonia flygplats är just nu september. Den billigaste månaden att flyga från Stockholm till Zakynthos flygplats är vanligtvis maj. Och den billigaste månaden att flyga från Stockholm till Korfu flygplats är vanligtvis juni.
Efter att ha kollat i vår flygkalender såg vi att det för närvarande är billigast att flyga från Stockholm till Joniska öarna den söndag 2 juni 2024.
Stockholm Arlanda flygplats erbjuder direktflyg till Joniska öarna.
Om du flyger från Stockholm så är Joniska öarna den billigaste staden att flyga till i Korfu. Den billigaste flygplatsen med flyg till Korfu är för tillfället Korfu.
Den genomsnittliga flygtiden mellan Stockholm och Joniska öarna är 3 timmar och 30 minuter.
Populäraste flygen