Karta

Flyg till Åbo

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Åbo

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Åbo. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Åbo. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Åbo går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Åbo

Direktflyg till Åbo finns från Stockholm.

Flygbolag som erbjuder flyg till Åbo

SAS erbjuder direktflyg från Sverige till Åbo. Flera andra flygbolag erbjuder flyg till Åbo med mellanlandning. Här finns en lista över flygbolag som flyger till Åbo.

Ankomst till Åbo

Åbo flygplats ligger cirka åtta kilometer från Åbo centrum, sju kilometer från Reso och två mil från Nådendal. Buss nummer 1 kör mellan flygplatsen och centrala Åbo. Vill du hellre ta dig fram på egen hand, kan du boka en hyrbil i Åbo.

Bästa tiden att resa till Åbo

Åbo lockar besökare året om. Sommarmånaderna är dock den populäraste tiden.

Vädret i Åbo

Åbo har ett fuktigt, kontinentalt klimat med varma somrar och relativt kalla vintrar. Under sommarmånaderna kan temperaturerna nå upp till 30 grader. På vintern är snöfall vanligt. Juli är den varmaste månaden i Åbo med en medeltemperatur på 17,5 grader. Februari är kallast och har en medeltemperatur på -5,2 grader.

Saker att se och göra i Åbo

Åbo bjuder på många sevärdheter och är en utmärkt stad att besöka både för liten och stor. Muminvärlden, Åbo slott och friluftsmuseet Klosterbacken är några av Åbos populäraste sevärdheter. Åbo domkyrka och Kurjenrahka nationalpark är några andra populära besöksmål i Åbo.

Läs mer

De 8 mest natursköna platserna för en semester i Finland

Hotell i Åbo

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Åbo.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Åbo

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.