Åbo

16 jan. 201917 jan. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Åbo inkluderar Scandic Plaza Turku, Holiday Club Caribia och Scandic Julia baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Åbo genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vad säger resenärer om Åbo?

9,8
Matälskare
7,5
Historieälskare
7,5
Hipsters
Medlemmars omdömen (6)
Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
2016-06-13

Åbo är den antika huvudstaden och lättsam stad på Finlands sydvästra kust. Anor från slutet av 13-talet, är Åbo den äldsta staden i landet och hem till den välbevarade Åbo slott. Det är den största bevarade medeltida byggnad i Finland och fungerar som ett nationellt monument. Åbo är bara två timmar från Helsingfors.

Joseph Coureur
Joseph CoureurNew York City
2017-01-06

Jag gillade Åbo tillräckligt bra. Det var min första stopp i Portland, så jag fick mestadels upp på sömn och gick runt utan mycket av en agenda.

Sarah Lang
Sarah LangNovato
2017-01-06

Som den äldsta staden i Finland, är Åbo nu en modern stad rik på både historia och skönhet. Kaféer, affärer och pubar kantar anlagda stranden av Aura å hela centrum. Stadens historia blir levande under medeltida marknaden som äger rum under sommaren helger, medan marina buffs kommer att njuta av Maritime Museum (Forum Marinum) ligger i hamnen året runt. Se upp för speciella evenemang och utställningar under Åbo regeringstid som europeisk kulturhuvudstad fram till slutet av 2011.

Ted Hawkins
Ted HawkinsUSA
2013-03-18

Kall

Planera en resa till Finland