Karta

Flyg till Gambia

Informationen är från maj 2018

Gyllene stränder, charmiga fiskebyar och ett spännande kök; Gambia har under många år varit en omtyckt destination och är så än idag. Detta är ett utmärkt resmål för dig som vill ha solgaranti, uppleva ett fantastiskt rikt djurliv och äta spännande frukter. Utflykter till naturreservat, flodkryssningar och kajakpaddling är några exempel på saker att göra i Gambia. Ett annat stort plus med att resa till Gambia, är den låga prisnivån.

Billiga flyg till Gambia

Hitta billiga flyg till Gambia med Skyscanner. Prova vårt sökverktyg Hel månad för att hitta de billigaste dagarna att flyga på under en utvald månad. När är det bäst tid att boka en flygbiljett till Gambia? Skyscanners Prisagent meddelar dig när priset på ditt utvalda flyg är som lägst. Skyscanners sökverktyg kostar ingenting och är enkla att använda.

Flyg till Gambia från Sverige

Indirekta flyg till Gambia finns från Stockholm, Göteborg och Norrköping Kungsängen. Du kan också ta ett flyg till Gambia med mellanlandning från Köpenhamns flygplats.

Flygbolag som erbjuder flyg till Gambia

Inga flygbolag flyger direkt från Sverige till Gambia. Flera flygbolag erbjuder flyg till Gambia med mellanlandning. Här finns en lista över flygbolag som flyger till Gambia.

Allmän information om att resa till Gambia

Bästa tiden att besöka Gambia

Gambia lockar besökare året om. Högsäsongen är dock under perioden december till april.

Hur är vädret i Gambia?

Gambia har ett subtropiskt klimat med en medeltemperatur på runt 30 grader året om. Perioden november till maj är något svalare. Den varma regnperioden varar mellan juni och oktober.

Saker att se och göra i Gambia

Gambia är en populär destination för sol och bad. Här väntar ett underbart väder, fina sandstränder och varmt vatten att simma i. Här finns det också gott om naturupplevelser och myllrande marknader. Bland Gambias mest populära sevärdheter finns James Island, Bijilo Forest Park och Abuko Nature Reserve.

Hotell i Gambia

Letar du efter hotell i Gambia? Med Skyscanner kan du söka, jämföra och hitta ditt drömhotell.

Flyg till Gambia

Från Till Flygbolag
Stockholm Banjul Royal Air Maroc, Brussels Airlines, SAS + 1 annan
Göteborg Banjul Brussels Airlines, Lufthansa
Köpenhamn Banjul Royal Air Maroc, Brussels Airlines

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.