Banjul

19 nov. 201920 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Banjul inkluderar Seafront Residences & Hotel, Ocean Bay Hotel & Resort och African Village Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Banjul genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Banjul

från 811 SEK
från 1 622 SEK
från 1 422 SEK

Vad säger resenärer om Banjul?

9,8
Äventyrsresenärer
6,8
Friluftsmänniskor
6,8
Familjeresenärer
6,7
Backpackers
Medlemmars omdömen (14)
Rachel S
Rachel SBerlin
2013-08-26

Banjul, fylld med charmiga koloniala byggnader och en av de största havet marknaderna i Västafrika, utstrålar en oemotståndlig charm. Det har många historiska monument och är - med undantag för några fickstölder på Albert Market - totalt säker för turister att gå runt.

Erris
ErrisLondon
2012-11-06

Min bror och jag stannade i en eco lodge kallas fotspår. Killen som äger det är riktigt roligt. Maten var fantastiskt eftersom det var mycket nära till havet. Från lodge kunde vi gå till stranden och äta lunch på stranden av en fiskeby. Gambia transporter är oerhört långsam de kallar är "Gambia tid" eftersom det är allt så långsam. Det är ett mycket fattigt område, som gör sina pengar från jordnötter och jordnötsolja. Banjul har hurly bastant marknader, som säljer saker är det troligt att hitta i Camden Market. Det är en upplevelse i sig själv eftersom du går över en lång grusväg, att när vinden blåser allt blir sandig. Jag skulle rekommendera att ta taxi (och köpslående för dem) eftersom bussarna är sooo långsam. Den gambiska människor är mycket vänliga och de kommer alla sätt hälsar dig. Ibland gör de krångel du men de betyder aldrig det på ett farligt sätt.

Jayne Barlow
Jayne BarlowMansfield
2017-01-06

bra ställe att besöka. massor av saker att se dig skulle se anywere else.in deras verkliga habitats.most människor är stor och redo att dela sina liv, mat ect med you.not en elegant upp plats så var beredd att få lite grubby. utmärkt semester.

Clarissa Edgar
Clarissa EdgarBirmingham
2017-01-06

Vår vistelse på Kombo Beach Hotel i Gambia var en mixed bag verkligen ..The hotellet var i en härlig plats en Hop och Hoppa över och du är på långa breda Golden Beach vad en underbar överraskning det var så det wasnt packade ut som trevligt vi snabbt bosatte sig på handdukar och med en drink från den närliggande Bar ..However brinner när vi började få frågor av bumsters eftersom de claled lokalt unga pojkar som försöker sälja dig alla typer av skräp och försöker sälja dig dagar etcc ... när du berätta Fiirmly att lämna dig ensam du får lite lugn gjorde vi en punkt när man går ner går striaght upp till dem när de sitter på lur för dig berätta om vi inte köpa något så vänligen inte fråga vi sedan att säga hade en lugn tid andra inte och vi såg dem tutting och stönade på stranden och när vi kom tillbaka till hotellet om det om de bara höra dem från början skulle ha kunnat chill out .... vi gick till Banjul staden nära till där vi var och det var en härlig hantverksmässan på Daily sälja några fantastiska träsniderier och smycken dess rättvist att säga att vi köpte en hel del tillbaka ... vi också gick till den veckovisa marknaden som är enorm och skulle förmodligen ta dig hela dagen för att komma runt ..this hålls i fotbollsstadion ... Andra dagar vi gick för att se Charlie Crocodile på krokodilfarm Charlie är den största där och tamest han kommer ut och låter dig stroke honom och mata him..we också gick till naturen Monkey Reserve, där de kommer rätt upp att matas alla mycket tamt ... en annan dag gick vi ut Fiske och att ha en titt på några fåglar och vilda djur i deras naturliga miljö .. kvällarna var pubbing och klubbar till de tidiga timmarna ... Mat på hotellet var trevligt men inte billig samma sak gäller för de drycker som vi brukade gå till den lokala stormarknaden och fylla på sprit och tilltugg som vi hade en full storlek kylskåp i rummet detta var normen och förväntades så det var inga problem Felt säkerheten visade oss var att köpa det från så vi var väl bort hotellet sätta ett par kvällar underhållning på mer Culteral och det var alltid runt 6:00 -8pm så sedan brinner när vi skulle gå ut att dansa nite bort ... over semester var bra Hot härlig sandstrand underhållning god mat och billig utanför hotellen ... Mitt bästa tips ... äta utanför hotell Pizza Chips sallader osv .. Köp din Booze från stormarknader och ändra dina pengar i Banjul på banken och nit gatuförsäljare med banken sin rätt utbyte och alla pengar är det när du går bort vi hört massor av historier som folk hade fick rippat från gatu långivare

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juni, med ett genomsnitt på 387 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Banjul är november, med ett genomsnitt på 499 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 474 SEK per natt. Det är 2 % högre än det genomsnittliga priset 462 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Banjul är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 27,3 °C/81,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis mars med en genomsnittstemperatur på 34,5 °C/94,1 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 17,6 °C/63,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Banjul är Banjul (BJL) (14,98 km).

Planera en resa till Gambia