Karta

Flyg till Algeriet

Informationen är från maj 2018

Algeriet är Afrikas största land och bjuder på en fantastik natur. Här väntar en vacker kustlinje, snötäckta berg och inte minst Saharaöknen. Huvudstaden Alger har en mängd museer, kulturella sevärdheter och restauranger att besöka. Algeriet är en perfekt destination för den historieintresserade; här finns många arkeologiska utgrävningar, gamla slott och ruiner att beundra.

Billiga flyg till Algeriet

Hitta billiga flyg till Algeriet med Skyscanner. Prova vårt sökverktyg Hel månad för att hitta de billigaste dagarna att flyga på under en månad. När är det bäst tid att boka en flygbiljett till Algeriet? Skyscanners Prisagent meddelar dig när priset på ditt utvalda flyg är som lägst. Skyscanners sökverktyg kostar ingenting och är enkla att använda.

Flyg till Algeriet från Sverige

Du kan ta ett flyg till Algeriet från flera flygplatser i Sverige, bland annat Stockholm, Göteborg och Norrköping. Flyg till Algeriet finns även från Köpenhamn.

Flygbolag som erbjuder flyg till Algeriet

Inga flygbolag flyger direkt från Sverige till Algeriet. Flera flygbolag, däribland Turkish Airlines, Lufthansa och Air France erbjuder flyg till Algeriet med mellanlandning. Här finns en lista över samtliga flygbolag som flyger till Algeriet från Sverige.

Allmän information om att resa till Algeriet

Bästa tiden att besöka Algeriet

Bästa tiden för att resa till Algeriet är under perioden februari-maj, då är vädret som behagligast.

Hur är vädret i Algeriet?

Algeriet har ett torrt till halvtorrt klimat med milda och regniga vintrar och torra, heta somrar.

Saker att se och göra i Algeriet

Algeriet har en flera tusen år lång historia och många av landets mest kända sevärdheter är kopplade till den. Kyrkan Notre Dame d'Afrique i Alger, minnesmärket Martyrs' Memorial och parken Jardin d'Essai du Hamma är några av Algeriets mest kända sevärdheter. Royal Mausoleum of Mauretania, Fort of Santa Cruz och nationalparken Djurdjura är några andra måsten.

Hotell i Algeriet

Letar du efter hotell i Algeriet? Med Skyscanner kan du söka, jämföra och hitta ditt drömhotell.

Flyg till Algeriet

Från Till Flygbolag
Stockholm Alger Lufthansa, Airfrance, Turkish Airlines + 2 andra
Göteborg Alger Lufthansa, Air France, Turkish Airlines
Stockholm Oran Air France
Köpenhamn Alger Lufthansa

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.