Newcastle

29 nov. 201930 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Newcastle inkluderar Captain's Nest, Newcastle Supercar Track Side Apartment och Unique - Spacious Designer Private Haven baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Newcastle genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Newcastle

från 722 SEK
från 1 070 SEK

Vad säger resenärer om Newcastle?

9,8
Friluftsmänniskor
7,9
Matälskare
7,0
Hälsa
5,9
Backpackers
Medlemmars omdömen (11)
Wanugee
WanugeeSF Bay Area, Western US
2017-01-06

Newcastle har förändrats under de senaste 2 århundraden från en grov och tumla gruvstaden där de värsta brottslingar och fångar i Australien, som ursprungligen befolkade med Englands värsta fångar, skickades att arbeta i kolgruvorna. Staden växte upp på kol, och senare stål. Men det drabbade tuffa tider i 70-talet genom 90-talet, slår botten när den stora stålverk stängdes i slutet av 90-talet. Staden fick sitt namn efter dess namne tillbaka i England, som hade en liknande blå krage, kolbrytning arv, och en hel del av gruvarbetarna faktiskt kom från England. En hel del av den äldre arkitekturen i tegelbyggnader påminner om England. Men nyare konstruktion är av stål, som tegel är farligt eftersom även om det är bra mot de stormar som kan smet New South Wales, har detta område också att det är jordbävningar. Även om det fortfarande den största kol hamn och efter att ha gjort en comeback från den globala råvaror körs under det senaste decenniet, har den senaste handels bidragit till gentrify området lite, det är vinodling. Den närliggande Hunter Valley längs Hunter River är en av de bästa vinregioner i NSW, även i hela Australien,

Jerry Diamoy
Jerry DiamoyNewcastle
2016-07-03

super chill vibrafon och en helt underbar vind ner strand stad

Scott Stephens
Scott Stephens
2017-01-06

dess min hemstad

Child of Bohemia
Child of BohemiaKapstaden
2016-09-22

Newcastle is small beach city. I didn't have chance to spend a lot of time there but I just saw the centre which is very nice and colonial architecture is so lovely for me.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 1 058 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Newcastle är november, med ett genomsnitt på 1 195 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 1 232 SEK per natt. Det är 9 % högre än det genomsnittliga priset 1 111 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Newcastle är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 19,6 °C/67,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis januari med en genomsnittstemperatur på 27,9 °C/82,2 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 6,9 °C/44,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Newcastle är Newcastle Williamtown (NTL) (15,41 km).

Planera en resa till Australien