Bathurst

20 nov. 201921 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Bathurst inkluderar Brilliant Street, Knickerbocker Hotel och Classic Old Style House baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Bathurst genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Bathurst

från 3 836 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 823 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Bathurst är juni, med ett genomsnitt på 1 035 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 873 SEK per natt. Det är 11 % lägre än det genomsnittliga priset 976 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Bathurst är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 20,4 °C/68,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis januari med en genomsnittstemperatur på 33,3 °C/91,9 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 1,8 °C/35,2 °F.
Närmaste flygplatsen för Bathurst är Bathurst (BHS) (6,78 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Orange Springhill (42,70 km)

Planera en resa till Australien