Armidale

28 nov. 201929 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Armidale inkluderar Oasis on Marsh, Central Park Boutique Apartment och Apartments on Allingham baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Armidale genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Armidale

från 859 SEK
från 1 064 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 846 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Armidale är september, med ett genomsnitt på 958 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 871 SEK per natt. Det är 4 % lägre än det genomsnittliga priset 911 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Armidale är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 20,4 °C/68,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis januari med en genomsnittstemperatur på 26,9 °C/80,4 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 7,7 °C/45,9 °F.
Närmaste flygplatsen för Armidale är Armidale (ARM) (4,46 km).

Planera en resa till Australien