Karta

Jämför billiga flyg till Sydney

Informationen är från november 2016.

Hitta billiga flyg till Sydney

Letar du efter billiga flyg från Sverige till Sydney? Då kan Skyscanner vara till din hjälp! Med vår söktjänst behöver du endast välja din destination och datum så söker vi bland miljontals flyg för att hitta de billigaste alternativen. Titta på vårt sökverktyg Hel Månad för att se vilka dagar du kan flyga billigast på. 

Bästa tiden att boka ett flyg till Sydney

När är det bäst tid att boka ett flyg till Sydney? Prova vårt verktyg Bästa Tid att Boka för att se hur långt i förväg du bör boka för att få bästa pris. Prova också vår kostnadsfria Prisagent som meddelar dig när priset på ditt flyg är som lägst.

Flygbolag flyger till Sydney från Sverige

Emirates British Airways Thai Airways Qatar Airways Qantas Air China Klicka här för en komplett lista över flygbolag som flyger från Sverige till Sydney.

Till och från Sydney flygplats

Flygplatsen ligger cirka 8 kilometer söder om Sydney. Ett av transportalternativen är tåg som kostar cirka 90 kronor enkel väg. Tågstationen hittar du i den norra delen av terminalen. En taxiresa in till centrala Sydney kostar ungefär 250 kronor och taxiparkeringen finns strax utanför terminalbyggnaden. Flygplatsens hyrbilsföretag har sina kontor i ankomsthallen.

På Sydney flygplats

Flygplatsen har tre passagerarterminaler (Terminal 1 är för internationella flyg) och ett mycket stort utbud av serviceinrättningar. Här finns mängder med matställen och butiker, bank (ANZ Bank), växlingskontor (Global Exchange) och apotek. Bland butikerna finns bland annat Bally, UGG Australia, Salvatore Ferragamo och Metropolitan Museum of Art Store.

Bästa tiden att besöka Sydney

Bäst väder får du om du besöker Sydney under Australiens sommar, det vill säga mellan december och februari. Staden lockar dock besökare året om.

Vädret i Sydney

Sydney har ett fuktigt och subtropiskt klimat med en medeltemperatur som sällan sjunker under 6 grader. Den kallare perioden är mellan juni och augusti och övrig tid ligger temperaturerna på cirka 20 grader. Mest nederbörd är det mellan januari och juni.

Se och göra i Sydney

Australiens största stad har ett enormt utbud av både nöjen, sevärdheter och aktiviteter. Stadens landmärke, Operahuset, är ett måste, liksom Harbour Bridge och Bondi Beach. Sydney Harbour och promenaden från Operahuset till botaniska trädgården är två andra måsten. I januari anordnas populära Sydney Festival med evenemang i hela staden.

Mer information

Hitta hotell i Sydney.

Billiga flyg till Sydney från:

 Reseguide Sydney

Sydneys avslappnade livsstil, ikoniska sevärdheter och naturliga attraktioner gör det till en av de bästa städerna i världen att besöka. Alla Sydneys attribut ligger inom bekvämt räckhåll från stadens centrum och vare sig det handlar om chic shopping, spektakulär sightseeing eller action och äventyr, så kan man räkna med oförglömliga ... Sydney stadsguide

Bilder av Flickr/gribbly

Priser som visas på den här sidan är beräknade lägsta priser. Hittade under de senaste 45 dagarna.