Port Macquarie

17 feb. 201918 feb. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Port Macquarie inkluderar Ramada Resort by Wyndham Flynns Beach, Ocean Boulevard och Flynns On Surf Holiday Apartments baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Port Macquarie genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vad säger resenärer om Port Macquarie?

9,8
Friluftsmänniskor
7,0
Miljöresenärer
7,0
Äventyrsresenärer
7,0
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (6)
Aloura Charles
Aloura CharlesLos Angeles
2017-01-06

Detta är en stor liten kuststad, och de har fått några bra litet bed and breakfast platser runt här. Vi stannade på en intill en mjölkgård, så hade färsk frukost på morgonen! :) Den lilla ner har ett saltvatten "gejser" eller blåshålet. Vågorna komma kraschar in och fylla upp de bergrum nedan i klipporna, då vattnet kommer skjuter ut ur klippan, som en val blåsa hål. Väldigt kul. De har vissa marknader på helgerna, prydnadssaker, hantverk, mat och mer. Kontrollera lokala hemsida för turistinformation. Vi körde bara igenom på en surfa resa ned kust NSW och inte stanna längre än en dag. Förmodligen tillräckligt med tid.

Raelee Whittaker
Raelee WhittakerPort Macquarie
2017-01-06

jag älskar min hemstad

Meli Hampton
Meli Hampton
2019-01-30

Stopped here briefly and the sights of the coastline look awesome, beaches for days

Cheryl Bailey
Cheryl BaileyMelbourne
2012-07-01

Vanliga frågor

Den dyraste månaden att bo i Port Macquarie är december, med ett genomsnittspris på 1 821 SEK per natt. Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnittspris på 1 174 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i februari är vanligtvis 874 SEK per natt. Det här är 26 SEK% mer än genomsnittspriset 1 174 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.

Planera en resa till Australien