Flygresor från Jakarta till Papua Barat

Billiga flyg från Jakarta till Papua Barat

Letar du efter billiga biljetter från Jakarta till Papua Barat, eller en sista minuten-resa? Hitta de lägsta priserna på enkelbiljetter och tur-och-retur-biljetter här.

Flyg från Jakarta till Papua Barat

Beväpna dig med dessa fakta i farten.
Billigaste flyget som hittades2.527 SEK, Sorong
Billigaste månaden att flygaaugusti
Genomsnittlig flygtid4 tim, 7 min
Billigaste flygplats att flyga frånJakarta Soekarno-Hatta
Populäraste flygbolagetBatikAir Indonesia

Vanliga frågor

Vi tittade på alla tur och retur-flyg från Jakarta till Papua Barat som vi kunde hitta under de kommande 12 månaderna. Det ser ut som att 2.527 SEK är det bästa priset. Detta är bra, jämfört med det genomsnittliga biljettpriset till Papua Barat på 3.607 SEK.
Den billigaste månaden att flyga från Jakarta till Kaimana flygplats är vanligtvis juni. Den billigaste månaden att flyga från Jakarta till Manokwari flygplats är vanligtvis maj. Den billigaste månaden att flyga från Jakarta till Fak Fak flygplats är vanligtvis juni. Och den billigaste månaden att flyga från Jakarta till Sorong flygplats är vanligtvis augusti.
Efter att ha kollat i vår flygkalender såg vi att det för närvarande är billigast att flyga från Jakarta till Papua Barat den torsdag 8 augusti 2024.
Jakarta Soekarno-Hatta flygplats erbjuder direktflyg till Papua Barat.
Om du flyger från Jakarta så är Papua Barat den billigaste staden att flyga till i Sorong. Den billigaste flygplatsen med flyg till Sorong är för tillfället Sorong.
Den genomsnittliga flygtiden mellan Jakarta och Papua Barat är 4 timmar och 7 minuter.
Populäraste flygen