Karta

Flyg Stockholm - Düsseldorf

Flyginformation Stockholm till Düsseldorf

Billigaste returpriset senaste månaden

278 SEK

Flygbolag med direktflyg

5

Flyg per vecka

29

Genomsnittlig flygtid, total distans 1115 kilometer

2 timmar 0 minuter

Populäraste flygbolaget senaste månaden

eurowings

Düsseldorfs internationella och Weeze

2 flygplatser

Vanliga frågor

Det finns 2 flygplatser i Düsseldorf: Düsseldorfs internationella och Weeze.
Det bästa priset som hittats på Skyscanner för flyg från Stockholm till Düsseldorf är 278 SEK. Det hittades när olika transportörer jämfördes, och är det billigaste för hela månaden.
2 timmar 0 minuter är den genomsnittliga flygtiden från Stockholm till Düsseldorf.
Det finns 5 flygbolag som flyger direkt från Stockholm till Düsseldorf.
Det finns 29 flyg i veckan som flyger direkt från Stockholm till Düsseldorf, i augusti

Information per januari 2018

Flygbolag som flyger från Stockholm till Düsseldorf

Flygbolagen SAS, eurowings och Ryanair erbjuder flyg från Stockholm till Düsseldorf med 26 avgångar i veckan. Den genomsnittliga tiden för flyg Stockholm-Düsseldorf är 2 timmar.

Avresa från Stockholm

Arlanda

Flyg från Stockholm till Düsseldorf med flygbolagen SAS och eurowings avgår från Arlanda flygplats. Flygplatsen har ett stort utbud av shopping, restauranger och service. Växlingskontor, kemtvätt och frisörsalong är en del av utbudet av service på Arlanda. Om du vill fika innan du går ombord ditt flyg till Düsseldorf, hittar du flera caféer och restauranger på Arlanda. Under tiden du väntar på ditt flyg kan du också nyttja flygplatsens kostnadsfria WiFi.

Skavsta

Flyg från Stockholm till Düsseldorf med Ryanair avgår från Skavsta flygplats. Flygplatsen ligger cirka 10 mil söder om Nyköping. Det finns goda kommunikationer till och från Stockholm Skavsta Airport med både flygbussar, lokalbussar, tåg och taxi. I terminalen på Skavsta flygplats finns både matställen och ett bra utbud av service. Här finns bland annat ett växlingskontor och uttagsautomat, lounge, shopping och gratis WiFi.

Ankomst till Düsseldorf

Düsseldorf Airport

Flyg till Düsseldorf från Stockholm med SAS och eurowings, landar på Düsseldorf Airport. Flygplatsen ligger ungefär åtta kilometer norr om centrala Düsseldorf. Utanför ankomsthallen finns en busshållsplats och busslinje 721 kör mellan flygplatsen och Düsseldorfs centralstation. Det finns också tågförbindelser på sträckan. Taxiparkeringen finns strax utanför ankomsthallen och en taxiresa till centrum kostar cirka 20 euro (cirka 200 kronor).

Düsseldorf-Weeze

Flyg till Düsseldorf från Stockholm med Ryanair, landar på flygplatsen Düsseldorf-Weeze. Flygplatsen ligger cirka 80 kilometer norr om Düsseldorf. Direktbussar till Düsseldorf kör med upp till 7 avgångar dagligen och resan tar cirka 1 timme och 15 minuter. Det går även bussar från flygplatsen till tågstationen i Weeze.

Generell information om att flyga från Stockholm till Düsseldorf

Du som ska resa till Düsseldorf måste kunna visa upp en giltig resehandling i form av ett pass eller nationellt ID-kort. Vanliga körkort eller andra ID-kort gäller inte som resehandling. Innan avresa bör du kontrollera vilka incheckningstider som gäller för ditt flygbolag, då dessa kan variera.

Vad du kan förvänta dig i Düsseldorf

Düsseldorf har ett tempererat, fuktigt klimat med stora temperaturskillnader mellan sommar och vinter. I centrala Düsseldorf går det bra att ta sig fram till fots. Ska man ta sig längre sträckor är buss och taxi två transportalternativ. Düsseldorf är en viktig hub i Tysklands järnvägsnät och har tågförbindelser med ett stort antal städer. Prisnivån i Düsseldorf är lägre än i Stockholm. En trerättersmiddag för två personer på en mellanklassrestaurang kostar cirka 460 kronor, en stor starköl ungefär 30 kronor och en kopp kaffe cirka 25 kronor. Valutan i Tyskland är euro.

Läs mer om Düsseldorf

Europas 10 bästa julmarknader

Hotell i Düsseldorf

Sök och jämför hotell i Düsseldorf.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.