Karta

Flyg till Skellefteå

Aktuell information i november 2016

Så hittar du billiga flyg till Skellefteå

Letar du efter billiga flyg till Skellefteå flygplats? Skyscanner kan hjälpa dig. Med vår oberoende resesökmotor hittar du de billigaste flygen och kan flyga billigt till Skellefteå helt utifrån dina egna önskemål.

Det enda du behöver göra är att fylla i när och vart du vill åka och så skannar vi av hela marknaden med miljontals flyg för att hitta det bästa erbjudandet till dig.

Om du dessutom är flexibel med när du ska resa, kan du pröva Skyscanners sökfunktion ”Hel månad”. Som namnet avslöjar får du en överblick på flygpriserna under en hel månad och kan på så sätt välja det billigaste datumet.

Flygbolag som flyger till Skellefteå flygplats

SAS har ett direktflyg från Stockholm Arlanda flygplats till Skellefteå flygplats.

Här kan du se vilka fler bolag som flyger till Skellefteå flygplats.

Ta dig till och från Skellefteå flygplats

Flygbuss från Skellefteå finns i anslutning till alla SAS inrikesflyg till och från Arlanda.

Taxizonen med lediga och förbokade taxibilar finns precis utanför ankomsthallen. Chaufförer till lediga taxibilar står inne i ankomsthallen. Även chaufförer till förbeställda taxibilar väntar här. Taxibolagen tar ofta fast pris, men fråga alltid efter pris innan resan påbörjas.

Det finns även möjlighet att hyra bil på flygplatsen.

Vad du kan förvänta dig på Skellefteå flygplats

På Skellefteå Airport har du möjlighet att handla i butiken som ligger inne i gaten.

Butiken är öppen alla dagar utom lördagar och första avgången på morgonen.

Som passagerare har du möjlighet att handla parfymer, godis och accessoarer, oavsett om du reser inrikes eller charter. När du reser utanför EU finns det dessutom alkohol och tobak till försäljning.

Det finns även en Fly Away Bistro & Shop men ett stort urval av fyllda baguetter, sallader, hamburgermenyer, korvmenyer och à la carterätter. Till kaffet finns det många olika bakverk att välja mellan.

I shopen säljs veckotidningar, dagstidningar, pocketböcker, tobak, godis och dricka.

Flygplatsen erbjuder även alla resenärer fritt wifi.

Bästa tiden att resa till Skellefteå

I Skellefteå finns det saker att se och göra året runt. Under sommaren pågår många aktiviteter och evenemang. Nätterna är ljusa och klimatet som varmast. På vintern väntar många härliga äventyr med is och snö.

Vädret i Skellefteå

Skellefteå har ett subarktiskt klimat vilket innebär tydliga skiftningar mellan årstiderna. Vintrarna är ofta bistra med mycket snö och låga temperaturer medan somrarna präglas av behagliga badtemperaturer och ljusa nätter.

Saker att se och göra i Skellefteå

Skellefteå ligger i landskapet Västerbotten i norra Sverige. Här finns mycket att se och göra både på vintern och på sommaren. Spela golf, åk på äventyr i skogen, paddla kajak, rid på häst, fiska, skida, gå på museum, ta del av det lokala hantverket och mys på kafé. Bara för att nämna några saker.

Läs mer

Hotell i Skellefteå– jämför priser

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Skellefteå

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.