Skellefteå

23 mars 201924 mars 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Skellefteå inkluderar Stiftsgården Konferens & Hotell, Scandic Skellefteå och Hotel Victoria baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Skellefteå genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Skellefteå

från 3 738 SEK
från 5 313 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juni, med ett genomsnitt på 882 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Skellefteå är oktober, med ett genomsnitt på 1 079 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i mars förra året var 931 SEK per natt. Det är 2 % lägre än det genomsnittliga priset 955 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.

Planera en resa till Sverige