Karta

Flyg till Ronneby

Flyg till Ronneby flygplats

Aktuell information i november 2016

 

Så hittar du billiga flyg till Ronneby

Letar du efter billiga flyg till Ronnebys flygplats? Skyscanner kan hjälpa dig. Med vår oberoende resesökmotor hittar du de billigaste flygen och kan flyga billigt till Ronneby helt utifrån dina egna önskemål.

Det enda du behöver göra är att fylla i när och vart du vill åka och så skannar vi av hela marknaden med miljontals flyg för att hitta det bästa erbjudandet till dig.

Om du dessutom är flexibel med när du ska resa, kan du pröva Skyscanners sökfunktion ”Hel månad”. Som namnet avslöjar får du en överblick på flygpriserna under en hel månad och kan på så sätt välja det billigaste datumet.

 

Bästa tiden att boka flyg till Ronnebys flygplats

Att boka din flygresa till Ronnebys flygplats rätt så lång tid i förväg kommer att ge dig de billigaste flygbiljetterna. Skyscanner har gjort en studie som visar att 26 veckor i förväg är den bästa tiden att boka flygbiljetter, då är priset ungefär 18 procent lägre än genomsnittspriset för hela året. Statistiken visar också att det finns pengar att spara för den som vill köpa flygbiljetter närmare avresan. Bokar man 9 veckor innan avresa sparar man i snitt tio procent.

Dessutom kan man i undersökningen se att november är det billigaste månaden att resa. Du kan i genomsnitt spara 8 procent om du reser då.

Om du vet när du vill åka till Ronnebys flygplats så kan du använda dig av Skyscanners prisagent. En gratistjänst som automatiskt övervakar prisutvecklingen på dina utvalda flyg så att du kan få det bästa och billigaste erbjudandet.

Varje gång priset på flygbiljetten som du är intresserad av förändras meddelar vi dig detta genom ett mejl.

 

Flygbolag som flyger till Ronnebys flygplats

SAS och BRA har ett direktflyg från Stockholm Arlanda flygplats till Ronneby flygplats.

Här kan du se vilka fler bolag som flyger till Ronneby flygplats.

 

Ta dig till och från Ronnebys flygplats

Ronneby Airport ligger i Kallinge cirka 8 kilometer norr om Ronneby i Blekinge. Bussarna Trossö Buss, Bergkvara buss och Flygshuttle tar dig till och från Ronneby Airport. Flygbussar utgår från Karlskrona och tidtabellen är anpassad till alla avgångar till och från Stockholm Arlanda Airport. Du är framme på flygplatsen cirka 35-40 minuter före avgång.

När du reser från flygplatsen avgår flygbussen 10-15 minuter efter flygets ankomst. Taxi eller flygbusstaxi, bokat eller obokat – det finns flera alternativ att välja bland. På Ronneby Airport hyr du bil hos Avis, Europcar, Hertz, Mabi och Sixt.

 

Vad du kan förvänta dig på Ronnebys flygplats

På Contans Flygcafé finns surdegspizza, hembakade pajer, grillmackor och nybakade frallor. Är du fikasugen finns olika sorters bullar, tårtor och kakor samt kaffe och kylda drycker. De har även fullständiga rättigheter.

På Ronneby Airport finns även trådlöst internet som fungerar över hela flygplatsen, samt förvaringsboxar och en postlåda.

 

Bästa tiden att resa till Ronneby

Generellt är den bästa tiden att åka till Ronneby från maj till september. Då lyser solen under många timmar och det regnar inte så mycket. I slutet av augusti börjar löven färgas gula och röda och i september är det inte ovanligt med någon frostnatt. Snö är inte så vanligt i Ronneby eftersom vintrarna är mycket mer milda än i norra Sverige.

 

Saker att se och göra i Ronneby

Ronneby är en stad i hjärtat av landskapet Blekinge och ligger mitt emellan städerna Karlshamn och Karlskrona. Antalet invånare i kommunen är cirka 29 000 och i tätorten bor cirka 13 000 invånare.

I Ronneby kommun finns mycket att göra året om. Paddla i Ronnebyån eller ta en kajaktur i skärgården. Sätt dig upp på en hästrygg som i stilla mak leder dig genom vårt vackra landskap.Här finns utmärkta fiskevatten - både i havet, insjöar och åar. De flesta vatten kräver fiskekort. Vintertid kan du åka skidor vid Karlsnäsgården och åka skridskor på Lugnevi i Ronneby.

 

Läs mer

Hotell i Ronneby – jämför priser

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Ronneby

Vanliga frågor

Det finns 1 flygplats i Ronneby: Ronneby.
Singapore Airlines, Turkish Airlines, Amapola Flyg AB, BRA, Braathens Regional Airways, SAS, Finnair och CityJet flyger alla direkt till Ronneby.
Den billigaste månaden att flyga till Ronneby är mars.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.