Hyrbil Ronneby Flygplats

Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

###Biluthyrning på Ronneby flygplats Denna information är från juni 2015

Oavsett om du planerar att besöka Karlskrona eller åka ut till Hanö kommer Skyscanner att hjälpa dig att hitta de bästa hyrbilsalternativen på Ronneby flygplats. ###Här kan du hyra en bil på Ronneby flygplats På Ronneby flygplats kan du hyra din bil från Avis, Europcar eller Hertz. ###Bensinstationer i närheten av Ronneby flygplats Beroende på ditt hyrbilsavtal kan du vara tvungen att återlämna din hyrbil med full tank.

Det finns en ST1-mack strax efter Ronnebyavfarten ut på väg 27. Mackens adress är Västervägen i Kallinge. Det finns också en INGO-mack på Ronnebyvägen 57 i Kallinge. ###Kör i området kring Ronneby flygplats Ronneby flygplats ligger i Kallinge, cirka åtta kilometer norr om Ronneby. Du tar dig till flygplatsen via E22. Följ därefter flygplatssymbolen på vägskyltarna vid Ronnebyavfarten och kör ut på väg 27 och kör i tre kilometer innan du svänger av mot flygplatsen. ###Kör till din destination Här har vi satt ihop en kort guide om hur du tar dig från Ronneby flygplats till några av de mest populära destinationerna i området ###Ronneby Ronneby ligger knappt åtta kilometer söder om flygplatsen och var förr en populär kurort. Idag är staden ett välbesökt sommarresmål som lockar med hänförande natur och en vacker skärgård där Karön är den största ön. Under sommarmånaderna anordnas flera evenemang i Ronneby, däribland en mängd sommarkonserter. Ronneby Brunnspark, som har en historia som sträcker sig till 1700-talet, är ett av stadens populäraste besöksmål. Här finns flera fina promenadvägar och en liten sjö, Trollsjön. Mellan april och oktober anordnas den populära loppmarknaden i Brunnshallarna. Ett annat måste är ett besök i de charmiga kulturkvarteren Bergslagen där du hittar flera av stadens kultur- och aktivitetshus. ###Karlskrona Cirka 34 kilometer öster om flygplatsen, via E22, ligger de gamla örlagsstaden Karlskrona som idag är uppsatt på Unescos lista över världsarv. Här hittar du vackra kyrkor som Fredrikskyrkan och Trefaldighetskyrkan, breda gator och en marinbas. Staden bjuder också på flera fina parker, där Hoglands park anses vara den vackraste. Besök gärna Björkholmen där du kan beundra stugor från 1700-talet. Kommer du till Karlskrona under årets varma månader rekommenderas ett besök på Saltö. Här hittar du en populär, och barnvänlig, badstrand och en fiskhall med färska delikatesser. ###Hanö Kör västerut från flygplatsen via E22 till Nogersund strax utanför Sölvesborg. Det finns en parkeringsplats i närheten av hamnen. Härifrån kan du ta personfärjan till natursköna, och bilfria, ön Hanö. På ön hittar du en fin liten hamn som inhyser både en affär, en hamnkrog och Hanö Museum där du kan lära dig mer om öns historia, natur och kultur. Hanö är en drömdestination för den naturintresserade besökaren och bjuder på möjligheter till både vandringar, fiske och bad. Ön är också uppskattad bland fågelskådare. Om du är mer intresserad av historia bör du inte missa att besöka den engelska kyrkogården från Napoleonkrigets dagar. En annan sevärdhet på ön är fyren som står på öns högsta berghäll och är en av de ljusaste fyrarna i Östersjön. Om du vill kan du övernatta på öns vandrarhem.

Alamo
Sixt
Europcar
Enterprise
Hertz
Avis

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.

*Detta är ett uppskattat pris som visas för att hjälpa dig välja bland de många alternativen. Dagens pris baseras på genomsnittet av de lägsta priserna som hittats på Skyscanner under var och en av de senaste 15 dagarna.