Ronneby

30 aug. 201931 aug. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Ronneby inkluderar First Hotel JA, Clarion Collection Hotel Carlscrona och Scandic Karlskrona baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Ronneby genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Ronneby

från 108 SEK
från 102 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juli, med ett genomsnitt på 842 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Ronneby är augusti, med ett genomsnitt på 1 114 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i augusti förra året var 1 091 SEK per natt. Det är 13 % högre än det genomsnittliga priset 945 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Ronneby är den förväntade genomsnittstemperaturen i augusti 16,5 °C/61,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 22,4 °C/72,3 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på −3,0 °C/26,6 °F.
Närmaste flygplatsen för Ronneby är Ronneby (RNB) (5,41 km).

Planera en resa till Sverige