Jämför och spara på hotell i Ronneby

Tyvärr, Vi stöder inte vistelser längre än 30 nätter.

Utforska vår karta för att hitta ditt perfekta hotell i Ronneby

Använd vår karta för att hitta hotell nära Ronneby eller sevärdheter som du vill besöka.

Populära hotell i Ronneby. Läs gästernas omdömen

Känn dig säker på att du har bokat den perfekta vistelsen. Läs riktiga gästomdömen innan du bokar.

Se fler hotell

Hotell i Ronneby - jämför billiga hotell i Ronneby

Ronneby är en stad mitt i landskapet Blekinge i Sverige och ligger emellan städerna Karlshamn och Karlskrona. För 300 år år sedan upptäcktes den första hälsosamma källan i staden och fick Ronneby att blomstra. I dag satsar man på turism, företagsutveckling och på att både samhället och invånarna ska må bra. Letar du efter billiga hotell i Ronneby? Det finns ett bra utbud av prisvärda boendealternativ i staden och här har du det mesta inom gångavstånd.

Var ska man bo i Ronneby?

Centrum

Mitt i Ronneby centrum finns flera fina hotell. Här hittar du småstadsbutiker, resecentrum och centralstationen. I Rådhusparken mitt i stan finns även en mindre lekplats för barnen och Café Rådhuset. Detta är utmärkta kvarter för dig som besöker stan för första gången.

Brunnsparken

I Brunnsparken finns alla möjligheter till rekreation, mat, bad och fantastisk natur. Det populära äventyrsbadet Brunnsbadet ligger endast 400 meter bort med vacker promenad genom parken. Övriga närliggande aktiviteter är golf, minigolf, Naturum, tennis, fotboll och vandring. Bo på hotell i Brunnsparken om du vill bo naturnära och lugnt. Ronneby centrum når du på cirka tio minuters promenad längs Ronnebyån.

Kulturkvarteren Bergslagen

Kulturkvarteren Bergslagen är området för dig som vill uppleva kultur och historia på en och samma gång. Bergslagen heter Ronnebys äldsta stadsdel med kyrkan Heliga Kors. Här kan du strosa runt bland slingrande kullerstensgator och utställningshallar.

Karön

På ön Karön, cirka sju km utanför Ronnebys centrum, kan du bo naturnära och vackert. Ön är bilfri och nås med båten Karöline, en tur på cirka fem minuter över sundet från Ekenäs. Det finns även restaurang, badplats och gästhamn på ön. På landsidan finns närbutik och café. Karön är en populär sommardestination, så om du vill bo på hotell på Karön bör du vara tidigt ute med din bokning.

Att göra i Ronneby

Ronneby är en småstad som lockat besökare i många år och var länge en populär kurort. Ronneby Brunnspark har varit ett besöksmål sedan 1700-talet och är än idag en av Ronnebys mest populära sevärdheter. Den Japanska trädgården, Sörbygården och Djupaforsklyftan är några andra sevärdheter i Ronneby.

Flyg till Ronneby

Hitta flyg till Ronneby

Informationen på sidan är från augusti 2017.