Karlskrona

23 apr. 201924 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Letar du efter billiga hotell i Karlskrona? I denna vackra, gamla örlogsstad i Blekinge skärgård finns ett 20-tal boenden att välja mellan. Karlskrona är en stad som lockar besökare året om, men är extra populär under sommarmånaderna. Planerar du att besöka Karlskrona under årets varma månader, kan det vara en idé att boka ditt hotell i god tid. Bland Karlskronas populäraste sevärdheter finns Marinmuseum, Amiralitetskyrkan, Kungsholms fort och Blekinge museum. Drottningskärs kastell, Trefaldighetskyrkan och Björkholmen hör till några andra populära besöksmål.

Var ska man bo i Karlskrona?

Karlskrona

De flesta hotellen i Karlskrona ligger i stadens centrala delar och runt Stortorget. Majoriteten av hotellen är 3-stjärninga boenden, men det finns också några dyrare alternativ. I Karlskrona hittar du också ett antal budgetboenden i form av vandrarhem och hostels. Bor du på hotell i centrala Karlskrona har du nära till stadens butiker, restauranger och barer. Här bor du också ett stenkast från Karlskrona Centralstation.

Flyg till Karlskrona

Närmaste flygplats är Ronneby flygplats, som ligger cirka 3 mil väster om Karlskrona. Hitta billiga flyg till Ronneby

Informationen på sidan är från november 2017.

Hotell med toppbetyg i Karlskrona

från 1 111 SEK
från 1 304 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 845 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Karlskrona är juli, med ett genomsnitt på 1 292 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 1 038 SEK per natt. Det är 1 % högre än det genomsnittliga priset 1 021 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Karlskrona är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 5,6 °C/42,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 19,2 °C/66,6 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 0,5 °C/32,9 °F.
Närmaste flygplatsen för Karlskrona är Ronneby (RNB) (22,86 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Kalmar (72,43 km)

Planera en resa till Sverige