Syracuse

3 mars 20204 mars 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Syracuse inkluderar Jefferson Clinton Hotel, Cresthill Suites Syracuse och Hilton Garden Inn Syracuse baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Syracuse genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Syracuse

från 919 SEK
från 894 SEK
från 1 221 SEK

Vad säger resenärer om Syracuse?

9,8
Äventyrsresenärer
8,2
Matälskare
7,5
Lyxresenärer
7,5
Friluftsmänniskor
7,5
Nattuggla
Medlemmars omdömen (20)
Sudeshna Majumdar Fragomeni
Sudeshna Majumdar FragomeniTustin
2016-04-25

Som doktorand i Syracuse, New York och ett livsmedel älskare, fann jag Syracuse vara en svår plats att leva i ibland. Vädret var hemskt som jag förmodligen borde ha känt men bor i det var värre än jag trodde. På min sökning för konst och den lokala kulturen, fann jag att Syracuse har fickor men det tar några allvarliga sökning. Funk och våfflor är en "funky" och rolig plats nära Syracuse University för att lyssna på akustisk musik och har killer våfflor. Jag älskat mat på ölmage Deli pub i Westcott. På tal om Westcott, skulle jag absolut kolla in denna hippie lilla gatan för yoga, kaféer, och några goda lokala eats. Syracuse är det land diners. Diner scenen är på punkt! Kan någon säga: hash browns och pannkakor ?! Diners är bra för budgeten resenärer i denna stad. Min favorit var Stella diner (även dit tidigt på helgen!) Som har de bästa chocolate chip pannkakor. Downtown Syracuse innehåller också några pärlor som Pastabilities med att dö för kryddig Hot Tomato olja. Syracuse är en bra tid om du är en student som älskar att söka efter några bra lokala eats.

Krista Canfield McNish
Krista Canfield McNishSan Francisco
2016-04-14

Jag växte upp i Syrakusa och tycker att det är en fantastisk plats att bilda familj och gå till skolan (Go Syracuse University!). Syracuse får en full dos av alla årstider. Det har båt massor av snö på vintern, fantastiskt äpple plockning under hösten, otroligt våren åska och varma sommarmånaderna som du kan spendera bredvid Finger Lakes.

Rudy Grant
Rudy GrantUSA
2013-09-17

Gammal byggnad uppbyggd i mitten av 1800-talet som brukade vara biblioteket för kongressen. Det är nu en Bank of America.

Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
2015-05-03

Syracuse är en trevlig stad i centrala New York. Det finns några trevliga folklig restauranger och en mycket bra konstmuseum. En stor galleria i utkanten blir en destination i sig.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 705 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Syracuse är juli, med ett genomsnitt på 1 322 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i februari förra året var 1 133 SEK per natt. Det är 5 % högre än det genomsnittliga priset 1 075 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Syracuse är den förväntade genomsnittstemperaturen i februari −2,6 °C/27,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 28,1 °C/82,6 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på −7,6 °C/18,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Syracuse är Syracuse (SYR) (7,84 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Ithaca (67,01 km)

Planera en resa till USA