Jamestown

9 apr. 202010 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Jamestown inkluderar Holiday Inn Express & Suites Jamestown baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Jamestown genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 796 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Jamestown är augusti, med ett genomsnitt på 1 543 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 1 095 SEK per natt. Det är 2 % högre än det genomsnittliga priset 1 063 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Jamestown är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 9,9 °C/49,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 28,2 °C/82,8 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −6,3 °C/20,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Jamestown är Jamestown (JHW) (6,24 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Bradford (59,18 km)

Planera en resa till USA

I och omkring Jamestown