Buffalo

14 apr. 202015 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Buffalo inkluderar Comfort Inn Near Walden Galleria Mall- Cheektowaga, Wyndham Garden Buffalo Williamsville och Buffalo Marriott Niagara baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Buffalo genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Buffalo

från 1 097 SEK
från 1 533 SEK
från 1 646 SEK

Vad säger resenärer om Buffalo?

9,8
Matälskare
9,8
Konst & Designälskare
9,8
Friluftsmänniskor
Medlemmars omdömen (44)
Ed Lee
Ed LeeNew York City
2015-02-26

Jag hade alltid varit tveksam till att gå till Buffalo, eftersom om det är ökända kallt väder, är det rostbältet historia och Buffalo Bills, men en medarbetare bröllop slutligen tvingade mig där och det överträffade Mina förväntningar. Under de varmare månaderna, är Buffalo ganska grön och frodig. Människorna är vänliga och det finns några bra matställen!

Mark Zackheim
Mark ZackheimWilliams
2014-09-18

Underbara solnedgångar, stor hamn, och massor av nattliv som slutar vid 4: AM.

Liza Prado
Liza PradoDenver
2017-01-06

Buffalo, New York en stor del av staten för att besöka, särskilt under sommarmånaderna när snön har tinat. Det finns massor av utomhus festivaler, turer i Frank Lloyd Wright hem i staden, och naturligtvis, kycklingvingar (The Anchor Bar är Albright Knox Art Museum, ett trevligt strandområde, en liten djurpark den klassiska men Duffs är ganska bra också.). Om du bara vill rota runt och titta på folk, chef för Elmwood Street, som har ett gäng små butiker, restauranger och grönområden.

Sebastian
SebastianNew York City
2014-07-14

Gick upp några gånger för att besöka vänner som deltar universitetet. Stort utrymme för att festa, men det är om detta. Ganska döda hela vägen runt.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 1 047 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Buffalo är augusti, med ett genomsnitt på 1 508 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 1 284 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Buffalo är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 8,0 °C/46,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 27,4 °C/81,3 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på −7,5 °C/18,5 °F.
Närmaste flygplatsen för Buffalo är Buffalo Niagara (BUF) (13,06 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Niagara Falls (24,45 km)

Planera en resa till USA