Toronto

4 mars 20205 mars 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Toronto inkluderar EST Hotel, Sheraton Toronto Airport Hotel & Conference Centre och Sandman Signature Toronto Airport Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Toronto genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Toronto

från 1 310 SEK
från 2 325 SEK
från 5 626 SEK

Vad säger resenärer om Toronto?

9,8
Matälskare
9,8
Familjeresenärer
9,4
Äventyrsresenärer
7,9
Nattuggla
7,8
Friluftsmänniskor
Medlemmars omdömen (909)
Dale H
Dale H
2016-10-10

Älskade denna plats, gå ner till hamnen varje kväll, för att insupa atmosfären, fantastiskt att titta på folk, med familjer promenader, cykling, skridskoåkning, även en bröllopsfest, jättekul, ätit på karusell tornet restaurang, god kväll, tog en resa till Niagara Falls, tillsammans med måste göra båttur, utsikten är fantastisk, och värt att få lite våt. kommer att återvända.

Lauren Baker
Lauren BakerBedford
2016-05-31

Toronto är roligt och modernt, med en pulserande centrum och otroligt olika stadsdelar att utforska. Vägen system som förbinder de flesta av det centrala området är stor, särskilt på vintern. Inget behov av att gå över marken!

Vinh Le
Vinh LeVaughan
2016-11-17

Toronto är den mest mångsidiga staden i världen. Det har fastnat packad med kultur, etnisk och egenskaper från alla hörn av staden. Se till att kolla in lite Italien, Korea stad att även Kina stad. Du kommer att lostin Torontos kultur och vill utforska mer.

Katia D.
Katia D.Toronto
2017-05-13

Toronto är en ung stad som växer aldrig så snabbt. Liksom alla stad, det har fått sin beskärda del av för- och nackdelar. För proffsen: det är en ganska säker stad, det har fått hippie platser som Kensington Market, det finns roliga festivaler som Nuit Blanche. För nackdelar: det är ung, så att du inte får som lagt historia som du gör i europeiska städer, tunnelbanesystemet är också löjligt liten. Om du ska besöka här, utforska icke-turistiska platser samt; oberoende bokhandlare är roliga att utforska, se en pjäs i en teater, eller bara sitta på ett café eller på en bänk vid sjön eller i en park och bara titta på folk. Åh, och en annan sak, om du verkligen vill ha det Toronto erfarenhet, uttala det som Torono, dvs ingen andra T. Du kan tala om vem som är verkligen från Toronto när de säger det på det sättet.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 1 235 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Toronto är maj, med ett genomsnitt på 2 356 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i februari förra året var 1 815 SEK per natt. Det är 1 % lägre än det genomsnittliga priset 1 839 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Toronto är den förväntade genomsnittstemperaturen i februari −2,6 °C/27,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 26,0 °C/78,8 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −6,5 °C/20,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Toronto är Toronto Island (YTZ) (3,05 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Toronto Pearson International (20,40 km) Toronto Buttonville (23,77 km) Hamilton (69,85 km)

Planera en resa till Kanada