North Bay

24 nov. 201925 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i North Bay inkluderar Homewood Suites By Hilton North Bay, Holiday Inn Express & Suites North BAY och Nipissing Inn baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i North Bay genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i North Bay

från 1 071 SEK
från 1 880 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 660 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i North Bay är juni, med ett genomsnitt på 1 208 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 722 SEK per natt. Det är 10 % lägre än det genomsnittliga priset 801 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I North Bay är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 0,2 °C/32,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 25,2 °C/77,4 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −16,7 °C/1,9 °F.
Närmaste flygplatsen för North Bay är North Bay (YYB) (0,51 km).

Planera en resa till Kanada