Karta

Flyg till Ottawa International

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Ottawa

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Ottawa. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Ottawa. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Ottawa går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Ottawa

Det finns i nuläget inga flygplatser i Sverige med direktflyg till Ottawa.

Flygbolag som erbjuder flyg till Ottawa

Inga flygbolag flyger direkt från Sverige till Ottawa International. Det finns dock flygbolag som erbjuder flyg till Ottawa med mellanlandning. Här finns en lista över flygbolag som flyger till Ottawa.

Ankomst till Ottawa

Flyg till Ottawa landar på Ottawa Macdonald-Cartier International Airport. Flygplatsen ligger cirka en mil söder om Ottawa. Bland transportalternativen till och från flygplatsen finns buss nummer 97 och taxi. Vill du hellre ta dig fram på egen hand, kan du hyra en bil på Ottawas flygplats.

Bästa tiden att resa till Ottawa

Ottawa lockar besökare året runt, men den bästa tiden anses vara mellan mars och maj. Ett av stadens största evenemang, Tulip Festival, anordnas under denna period. Sommaren är också en populär besökstid i Ottawa, men denna period är också den dyraste.

Vädret i Ottawa

Ottawa har ett fuktigt inlandsklimat med stora temperaturskillnader mellan de olika årstiderna. Under sommarmånaderna är vädret varmt och fuktigt och det är inte ovanligt med temperaturer på över 30 grader. Under vintern är snö vanligt och temperaturerna kan sjunka till minus 20 under nätterna.

Saker att se och göra i Ottawa

Kanadas huvudstad är en spännande destination med många sevärdheter och besöksmål. Bland de populäraste sevärdheterna i Ottawa finns Parliment Hill, Canadia Museum of History och National Gallery of Canada. Jacques Cartier Park och äventyrsbadet Calypso Park lockar också många besökare.

Läs mer

5 underbara platser i Kanada

Hotell i Ottawa

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Ottawa.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Ottawa International

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.