Ottawa

20 nov. 201921 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Ottawa inkluderar Arc The Hotel, Novotel Ottawa City Centre och Hampton Inn By Hilton Ottawa Airport baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Ottawa genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Ottawa

från 1 067 SEK
från 1 397 SEK
från 2 208 SEK

Vad säger resenärer om Ottawa?

9,8
Historieälskare
7,5
Familjeresenärer
7,0
Affärsresenärer
6,7
Äventyrsresenärer
6,6
Konst & Designälskare
Medlemmars omdömen (92)
Laurel W
Laurel WCalgary
2017-03-11

Som Kanadas nationella huvudstad, har Ottawa en mängd aktiviteter och bekvämligheter för en liten stad. Den mindre storleken gör det också lätt att ta sig runt.

Albert Qian
Albert QianLos Angeles
2017-03-11

Som helhet är Ottawa inte spännande. Men som en regering stad, det är inte tänkt att vara. Kom hit för parlamentet, Kanadas historia, och företag, och att öva din franska - om du vill ha verklig spänning, chef för Toronto. Jag besökte för en konferens själv, och märkte avsaknaden av liv under min tid där. Jag skulle komma tillbaka men.

Marie
MarieToronto
2017-03-11

Ottawa är en stor stad att besöka. Det finns många konstgallerier, museer och historiska platser värt att kolla in.

Jennifer Chang
Jennifer ChangKitchener
2017-03-11

Ottawa är ett bra ställe att gå till om du vill uppleva kanadensiska kulturen. Jag gick under Winterlude och det var ganska livliga! Skridskor på Rideau Canal var en av de mest spännande upplevelser jag någonsin har haft och jag rekommenderar det. Nackdelen är dock att det absolut frysning under vintern, så se till att du ta med varma kläder! Också, eftersom Ottawa i sig är inte mycket stor, att utforska mer av området, är det bäst att ha en bil för ytterligare resor.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 1 098 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Ottawa är juni, med ett genomsnitt på 1 522 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 1 173 SEK per natt. Det är 12 % lägre än det genomsnittliga priset 1 321 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Ottawa är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 0,4 °C/32,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 26,2 °C/79,2 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −17,7 °C/0,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Ottawa är Ottawa Train Station (XDS) (3,68 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Ottawa Rockcliffe St (5,87 km) Ottawa International (11,36 km) Ottawa Gatineau (15,25 km)

Planera en resa till Kanada