Strasbourg

29 nov. 201930 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Strasbourg inkluderar Hôtel de l'Europe by HappyCulture, Hôtel Cour Du Corbeau Strasbourg - Mgallery och Boma Easy Living Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Strasbourg genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Strasbourg

från 1 944 SEK
från 2 331 SEK
från 3 852 SEK

Vad säger resenärer om Strasbourg?

9,8
Historieälskare
9,2
Konst & Designälskare
9,2
Matälskare
7,9
Familjeresenärer
7,0
Friluftsmänniskor
Medlemmars omdömen (67)
Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
2017-10-11

Jag har haft en kort vistelse i denna stad i Alsace, med sin magnifika katedralen och beutiful gamla korsvirkeshus och vackra gamla staden.

Mike Howard
Mike HowardSeattle
2016-06-09

Strasbourg hävdar äldsta registrerade julmarknaden i Europa - omkring 1570. Då kallades "Christkindelsmarik" (Jesusbarnet "Market). Alla typer av jul-tema gåvor, souvenirer, bakverk, händelser och ceremonier. Om du är i området under senhösten / förvintern, är det definitivt en "måste göra" erfarenhet (se upp för ficktjuvar - ledsen, men sant).

Peter Koghee
Peter KogheeAmsterdam
2016-05-12

STRASBOURG Strasburg är huvudstad och den största staden i Alsace-Champagne-Ardenne-regionen Lorraine i östra Frankrike och det är det officiella sätet för Europaparlamentet. Staden är främst känd för sin sandsten gotiska katedralen med dess berömda astronomiska klockan, och för dess medeltida stadsbild Rheinland svartvita korsvirkeshus, särskilt i Petite France eller Gerberviertel. För en stad med jämförelsevis liten storlek, visar Strasbourg en stor mängd och variation av gamla hus och en mängd museer. Och mat och restauranger är top of the bill.

Aude Dabo
Aude DaboLyon
2016-03-13

Strasbourg är en av de vackraste städerna i Europa. Du bör se den majestätiska katedralen och dess astronomiska uret. Unna dig ett besök i Strasbourg på en liten båt för att ta dig längs kanalerna och stränder i gamla stan och medeltida arkitektur i både franska och tyska. Julmarknader är en riktig fröjd för ögat utan också transporteras av lukten av glögg och massor av delikatesser såsom bredeles, manneles, christollen ... Det finns så många!

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 985 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Strasbourg är december, med ett genomsnitt på 2 082 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 997 SEK per natt. Det är 21 % lägre än det genomsnittliga priset 1 212 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Strasbourg är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 5,7 °C/42,2 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 26,3 °C/79,3 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −0,6 °C/30,9 °F.
Närmaste flygplatsen för Strasbourg är Strasbourg Entzheim (SXB) (10,09 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Karlsruhe / Baden-Baden (32,72 km) Zweibrücken (74,13 km)

Planera en resa till Frankrike