Reims

29 sep. 201930 sep. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Reims inkluderar Best Western Premier Hotel de la Paix, Campanile Reims Centre - Cathedrale och Holiday Inn Reims - City Centre baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Reims genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Reims

från 765 SEK
från 1 421 SEK
från 8 392 SEK

Vad säger resenärer om Reims?

9,8
Lyxresenärer
9,8
Historieälskare
9,8
Matälskare
9,8
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (16)
Stephen Hubbard
Stephen HubbardSydney
2015-08-18

Berömda katedralen med en fantastisk staty av Joan d'Arc. Omgiven av lika ikoniska champagne hus med sina underjordiska grottor väntar på att utforskas och deras varor urvalet. Njut av.

Stuart Scott
Stuart ScottReading
2014-08-05

I mitten av Champagne industrin och värt ett besök för att eftersom det finns flera champagnehus baserade där. Intressant katedralen liksom.

Thomas Beard
Thomas BeardAbergavenny
2013-07-28

En sådan fantastisk stad med så mycket att göra i och är en mycket snygg stan också. Det finns massor att se och göra och bara wow! En sådan bra stad - bara åka dit!

Laurel W
Laurel WCalgary
2017-01-06

Reims är en enkel dagsutflykt från Paris om du tar TGV, Tres Grande Vitesse tåg. Själva staden är liten och lätt att gå runt. De två stora brännpunkter är katedralen och champagne. Du behöver inte ens behöver gå till en av de champagne hus att njuta av några skumpa. Det kan hittas i varje restaurang.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 753 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Reims är juni, med ett genomsnitt på 1 093 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i september förra året var 741 SEK per natt. Det är 16 % lägre än det genomsnittliga priset 863 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Reims är den förväntade genomsnittstemperaturen i september 15,0 °C/58,9 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 25,2 °C/77,4 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 0,4 °C/32,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Reims är Reims (RHE) (6,00 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Châlons-en-Champagne (55,93 km)

Planera en resa till Frankrike