Colmar

22 dec. 201923 dec. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Colmar inkluderar Ibis Budget Colmar Centre-Ville och Comfort Hotel Expo Colmar baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Colmar genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Colmar

från 1 647 SEK
från 1 860 SEK

Vad säger resenärer om Colmar?

9,8
Backpackers
9,7
Familjeresenärer
8,4
Lyxresenärer
8,2
Historieälskare
6,7
Konst & Designälskare
Medlemmars omdömen (14)
Dan
DanSanta Clara
2014-08-09

Colmar är vacker plats och den stora staden i regionen. Lätt tåg tillgång till Paris och på andra håll. Gör för en enkel åtkomstpunkt om du är på väg till Alsace eller Schweiz.

Travel + Leisure
Travel + LeisureNew York City
2013-12-23

Franska och tyska influenser commingle i detta välbevarade Alsace by, där lokala bagerier säljer både croissanter och kugelhopf och restauranger specialiserar sig på gåslever och surkål (eller choucroute). En rad arkitektoniska stilar, från tyska gotiska till Franska nybarock, kan upptäckas i den gamla staden, som skonades förstörelse under andra världskriget-delvis tack vare den historiska skönheten i dess kullerstens körfält, lugnaste kanalerna, och halv- timrade hus.

Alison Kjeldgaard
Alison KjeldgaardBerkeley
2017-01-06

Född och uppvuxen nära berg skidorter i Colorado som låtsas vara europé med fransk stil stugor och kullerstensgator, det tog mig en sekund att inse att Colmar var den verkliga affären. Dess brist på museum kultur som bebor större franska städer var en välsignelse eftersom allt jag ville göra var vandra omkring till fots. Sällan har jag vända ett hörn för att komma över något illa eller nedgångna. De flesta andra städer dölja dessa element inom djupa gränder; men i Colmar, idén om "fula" helt enkelt inte existerar. Ett ord av varning: liksom många andra landsortsstäder i Frankrike, Colmar stängs helt ner över påsken, som min kamrat och jag olyckligtvis upptäckt. Se till att fylla på mat innan semestern!

Daniel Mason-D'Croz
Daniel Mason-D'CrozBrisbane
2012-11-13

Charmig småstad. Colmar känns som det kommer direkt ur en Grimm Brothers saga. Vandring längs kullerstensgatorna och njuta av stadens centrum med dess stuckatur täckt byggnader. Colmar är ett bra ställe att tillbringa en avkopplande helg och bara kyla.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är februari, med ett genomsnitt på 939 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Colmar är december, med ett genomsnitt på 1 728 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i december förra året var 1 052 SEK per natt. Det är 12 % lägre än det genomsnittliga priset 1 182 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Colmar är den förväntade genomsnittstemperaturen i december 2,7 °C/36,9 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 26,6 °C/79,9 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −1,2 °C/29,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Colmar är Belfort (BOR) (53,76 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Strasbourg Entzheim (54,42 km) Basel Mulhouse Freiburg (55,94 km) Mulhouse (55,94 km)

Planera en resa till Frankrike

I och omkring Colmar