Châlons-en-Champagne

24 sep. 201925 sep. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Châlons-en-Champagne inkluderar Un Jardin Dans la Ville, Le Relax och Le Boudoir de Jeanne baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Châlons-en-Champagne genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Châlons-en-Champagne

från 947 SEK
från 1 553 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juli, med ett genomsnitt på 780 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Châlons-en-Champagne är augusti, med ett genomsnitt på 1 979 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i september förra året var 840 SEK per natt. Det är 11 % lägre än det genomsnittliga priset 935 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Châlons-en-Champagne är den förväntade genomsnittstemperaturen i september 15,0 °C/58,9 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 25,2 °C/77,4 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 0,4 °C/32,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Châlons-en-Champagne är Châlons-en-Champagne (XCR) (24,11 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Reims (45,47 km)

Planera en resa till Frankrike