Ipatinga

21 nov. 201922 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Ipatinga inkluderar Hotel Aquarius, Hotel Panorama Economic och Panorama Convention Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Ipatinga genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Ipatinga

från 419 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är augusti, med ett genomsnitt på 325 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Ipatinga är maj, med ett genomsnitt på 450 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 400 SEK per natt. Det är 1 % lägre än det genomsnittliga priset 404 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Ipatinga är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 22,8 °C/73,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis januari med en genomsnittstemperatur på 27,6 °C/81,7 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 12,3 °C/54,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Ipatinga är Ipatinga (IPN) (3,56 km).

Planera en resa till Brasilien