Varginha

27 nov. 201928 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Varginha inkluderar Pousada das Aguas, Pousada Shangrilá och Pousada Encanto e Magia baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Varginha genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Varginha

från 474 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är september, med ett genomsnitt på 337 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Varginha är november, med ett genomsnitt på 548 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 411 SEK per natt. Det är 2 % lägre än det genomsnittliga priset 422 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Varginha är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 20,9 °C/69,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis april med en genomsnittstemperatur på 25,9 °C/78,6 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 10,1 °C/50,2 °F.
Närmaste flygplatsen för Varginha är Varginha (VAG) (0,46 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: São Lourenço (74,67 km)

Planera en resa till Brasilien