Divinópolis

19 nov. 201920 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Divinópolis inkluderar Hotel Caiman, Hotel Fazenda Paraiso Cocoruto och Elite Palace Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Divinópolis genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Divinópolis

från 474 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 337 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Divinópolis är juni, med ett genomsnitt på 512 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 399 SEK per natt. Det är 3 % högre än det genomsnittliga priset 386 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Divinópolis är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 23,0 °C/73,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis februari med en genomsnittstemperatur på 29,3 °C/84,7 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 13,1 °C/55,6 °F.
Närmaste flygplatsen för Divinópolis är Divinópolis (DIQ) (5,03 km).

Planera en resa till Brasilien