Montes Claros

20 nov. 201921 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Montes Claros inkluderar Hotel Dubai Su ̈ates, Nobre Hotel och Hotel Real Trevo baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Montes Claros genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Montes Claros

från 493 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 312 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Montes Claros är juni, med ett genomsnitt på 449 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 337 SEK per natt. Det är 8 % lägre än det genomsnittliga priset 366 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Montes Claros är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 22,8 °C/73,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis oktober med en genomsnittstemperatur på 29,5 °C/85,1 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 12,1 °C/53,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Montes Claros är Montes Claros (MOC) (6,05 km).

Planera en resa till Brasilien