Governador Valadares

27 nov. 201928 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Governador Valadares inkluderar San Diego Suites Governador Valadares, Hotel Master och Hotel Planalto II baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Governador Valadares genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Governador Valadares

från 492 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 299 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Governador Valadares är september, med ett genomsnitt på 611 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 424 SEK per natt. Det är 11 % lägre än det genomsnittliga priset 475 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Governador Valadares är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 23,1 °C/73,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis februari med en genomsnittstemperatur på 28,7 °C/83,7 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 13,9 °C/57,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Governador Valadares är Governador Valadares (GVR) (1,68 km).

Planera en resa till Brasilien

I och omkring Governador Valadares