Tigre

22 apr. 201923 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Tigre inkluderar Departamentos Tigre 01, La Marea B&B och Amanda B&B baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Tigre genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Tigre

från 411 SEK
från 671 SEK

Vad säger resenärer om Tigre?

9,8
Friluftsmänniskor
Medlemmars omdömen (14)
Erick Redcloud
Erick RedcloudCotati
2012-11-09

Tigre är en trevlig dagsutflykt från Buenos Aires. Det är några pesos tågresa som kan tas från Retiro järnvägsstationen. Resan tar cirka en timme. När anländer gå till McDonalds, eftersom bakom det är turistbyrån för att få idéer om vad man ska göra. Det finns gott om båtturer längs delta bank som inte är alltför dyrt. Vyerna här är trevliga, bara lite långsam i Tigre, det är därför det är en perfekt som en dagsutflykt.

Rafael Wong
Rafael WongLima, Peru
2017-01-06

Mycket vacker plats, norr om Buenos Aires. Måste ta en båttur till de små öarna.

Becky M.
Becky M.Los Angeles
2017-01-06

Tigre staden är inte mycket spännande, men stadsdelar ut i floddeltat är! Vi tog en kommersiell vattentaxi till Tres Bocas, som är uppenbarligen inte den mest populärt stopp för daytrippers, men rekommenderas av Lonely Planet, så det är därför vi åkte dit! Den enda andra icke-argentinare vi såg var en fransk par som också hade en Lonely Planet guide med dem. Det var riktigt bra och mycket laid back. Hitta en plats för att äta lunch och sedan gå runt lite!

Nerds on the Road
Nerds on the RoadAlamogordo
2017-01-06

När jag bodde i Buenos Aires var detta min en gång i månaden destination. Bara en kort tågresa och du är i en vacker liten stad där du kan gå runt med en liter öl och en vän. Ät empanadas i ett lugnt café och ta en båttur på öarna. När jag var där senast fanns fortfarande en trevlig skepp kyrkogård på båttur och med temapark rider i bakgrunden, det var rakt ut i en Tim Burton film. Jag skulle köpa ett hus här om jag kunde.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är augusti, med ett genomsnitt på 725 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Tigre är januari, med ett genomsnitt på 943 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 810 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Tigre är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 17,5 °C/63,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis januari med en genomsnittstemperatur på 29,1 °C/84,4 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 6,1 °C/43,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Tigre är El Palomar (EPA) (20,85 km).Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Jorge Newbery (21,14 km) Buenos Aires Ministro Pistarini (44,11 km)

Planera en resa till Argentina