Bahía Blanca

23 apr. 201924 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Bahía Blanca inkluderar Temporarios Bahia, Apartamentos Güemes och Departamentos Mailén baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Bahía Blanca genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Bahía Blanca

från 531 SEK
från 688 SEK
från 555 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 411 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Bahía Blanca är maj, med ett genomsnitt på 604 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 580 SEK per natt. Det är 8 % högre än det genomsnittliga priset 529 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Bahía Blanca är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 16,0 °C/60,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis januari med en genomsnittstemperatur på 32,2 °C/90,0 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 2,2 °C/36,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Bahía Blanca är Bahia Blanca (BHI) (10,41 km).

Planera en resa till Argentina