Bahía Blanca

19 nov. 201920 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Bahía Blanca inkluderar Apartamentos Güemes, Apartment Lam62 och M&A Apartamentos Temporales baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Bahía Blanca genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Bahía Blanca

från 444 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 425 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Bahía Blanca är december, med ett genomsnitt på 601 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 601 SEK per natt. Det är 19 % högre än det genomsnittliga priset 482 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Bahía Blanca är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 19,5 °C/67,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis januari med en genomsnittstemperatur på 32,2 °C/90,0 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 2,2 °C/36,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Bahía Blanca är Bahia Blanca (BHI) (10,41 km).

Planera en resa till Argentina