Chascomús

23 apr. 201924 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Chascomús inkluderar 259 Mazzini, Departamento a 200 mts de la laguna och Cabaña Bitaflor baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Chascomús genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Chascomús

från 260 SEK
från 616 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 531 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Chascomús är december, med ett genomsnitt på 1 352 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 797 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Chascomús är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 18,6 °C/65,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis januari med en genomsnittstemperatur på 28,7 °C/83,7 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 8,1 °C/46,6 °F.

Planera en resa till Argentina