Mar del Plata

15 apr. 202016 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Mar del Plata inkluderar Maison Apart Hotel, Cabañas Sol de Abril och Sheraton Mar del Plata Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Mar del Plata genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Mar del Plata

från 486 SEK
från 733 SEK
från 1 545 SEK

Vad säger resenärer om Mar del Plata?

9,8
Familjeresenärer
8,6
Matälskare
8,0
Friluftsmänniskor
7,5
Nattuggla
6,3
Backpackers
Medlemmars omdömen (19)
Pedro Matias Mendieta
Pedro Matias MendietaMedellín
2017-02-13

Jag skulle vilja rekommendera att gå till Mar del Plata City, 260 miles från Buenos Aires City. Du hittar en kombination av skönhet och charm av dess naturresurser (vidsträckta sandstränder perfekt för att njuta sommar promenader) med infrastruktur och tjänster. Mar del Plata har allt, och även på vintern kan du njuta av dess nattliv, dess pubar, diskotek, museer havet och den berömda kasinot. Jag reste med de tjänster som Kangoo Tours

Luis Escuredo
Luis EscuredoLomas de Zamora
2017-01-06

En av de vackraste städerna i världen. Stränder, hav, nattliv och hisnande landskap

Deanna Juliet
Deanna JulietNew York City
2014-05-18

Om du är redo att festa tills 07:00 och gå till överfulla stränder nästa dag med alla argentinare, slå upp Mar Del Plata.

The Green Gatsby
The Green GatsbyFrederick
2017-01-06

Som en stad, är Mar del Plata intressant och mycket roligt. Som en strand destination, det är lite för tätt befolkade för min smak. Jag tyckte att surfa här och vågorna är trevliga, men jag kunde göra utan den intensiva urbaniseringen längs kusten. Jag är mer av lugn strand stad typ av kille ...

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juni, med ett genomsnitt på 554 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Mar del Plata är december, med ett genomsnitt på 800 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 640 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Mar del Plata är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 15,1 °C/59,2 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis januari med en genomsnittstemperatur på 27,4 °C/81,3 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 2,8 °C/37,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Mar del Plata är Mar Del Plata (MDQ) (5,25 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Miramar (36,83 km)

Planera en resa till Argentina