Flygresor från New York till Ohio

Billiga flyg från New York till Ohio

Letar du efter billiga biljetter från New York till Ohio, eller en sista minuten-resa? Hitta de lägsta priserna på enkelbiljetter och tur-och-retur-biljetter här.

Flyg från New York till Ohio

Beväpna dig med dessa fakta i farten.
Billigaste flyget som hittades406 SEK, Cleveland
Billigaste månaden att flygaaugusti
Genomsnittlig flygtid2 tim, 3 min
Billigaste flygplats att flyga frånLaGuardia
Populäraste flygbolagetRepublic Airways

Vanliga frågor

Vi tittade på alla tur och retur-flyg från New York till Ohio som vi kunde hitta under de kommande 12 månaderna. Det ser ut som att 406 SEK är det bästa priset. Detta är bra, jämfört med det genomsnittliga biljettpriset till Ohio på 2.052 SEK.
Den billigaste månaden att flyga från New York till Cincinnati Northern Kentucky flygplats är vanligtvis juni. Den billigaste månaden att flyga från New York till Cleveland Hopkins International flygplats är vanligtvis augusti. Den billigaste månaden att flyga från New York till Port Columbus flygplats är vanligtvis maj. Och den billigaste månaden att flyga från New York till Akron/Canton Regional flygplats är vanligtvis september.
Efter att ha kollat i vår flygkalender såg vi att det för närvarande är billigast att flyga från New York till Ohio den lördag 3 augusti 2024.
LaGuardia flygplats erbjuder direktflyg till Ohio.
Om du flyger från New York så är Ohio den billigaste staden att flyga till i Cleveland. Den billigaste flygplatsen med flyg till Cleveland är för tillfället Cleveland-Hopkins Internacional.
Den genomsnittliga flygtiden mellan New York och Ohio är 2 timmar och 3 minuter.
Populäraste flygen