Flygresor från Los Angeles till Katalonien

Billiga flyg från Los Angeles till Katalonien

Letar du efter billiga biljetter från Los Angeles till Katalonien, eller en sista minuten-resa? Hitta de lägsta priserna på enkelbiljetter och tur-och-retur-biljetter här.

Flyg från Los Angeles till Katalonien

Beväpna dig med dessa fakta i farten.
Billigaste flyget som hittades3.159 SEK, Barcelona
Billigaste månaden att flygajuli
Genomsnittlig flygtid11 tim, 45 min
Billigaste flygplats att flyga frånLos Ángeles Internacional
Populäraste flygbolagetAlaska Airlines

Vanliga frågor

Vi tittade på alla tur och retur-flyg från Los Angeles till Katalonien som vi kunde hitta under de kommande 12 månaderna. Det ser ut som att 3.159 SEK är det bästa priset. Detta är bra, jämfört med det genomsnittliga biljettpriset till Katalonien på 6.616 SEK.
Den billigaste månaden att flyga från Los Angeles till Reus flygplats är just nu oktober. Den billigaste månaden att flyga från Los Angeles till Girona flygplats är vanligtvis oktober. Och den billigaste månaden att flyga från Los Angeles till Barcelona flygplats är vanligtvis juli.
Efter att ha kollat i vår flygkalender såg vi att det för närvarande är billigast att flyga från Los Angeles till Katalonien den tisdag 23 juli 2024.
Los Ángeles Internacional flygplats erbjuder direktflyg till Katalonien.
Om du flyger från Los Angeles så är Katalonien den billigaste staden att flyga till i Barcelona. Den billigaste flygplatsen med flyg till Barcelona är för tillfället Barcelona.
Den genomsnittliga flygtiden mellan Los Angeles och Katalonien är 11 timmar och 45 minuter.
Populäraste flygen