Karta

Flyg till Teneriffa

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Teneriffa

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Teneriffa. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Teneriffa. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Teneriffa går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Teneriffa

Direktflyg till Teneriffa finns från Göteborg och Stockholm. Du kan också flyga direkt till Teneriffa från Köpenhamn.

Flygbolag som erbjuder flyg till Teneriffa

Lågprisflygbolaget Norwegian har direkta flyg från Sverige till Teneriffa. Flera andra flygbolag erbjuder flyg med mellanlandning. Här finns en lista över flygbolag som flyger till Teneriffa.

Ankomst till Teneriffa

Flyg till Teneriffa ankommer antingen på Teneriffas norra flygplats eller Teneriffas södra flygplats. Teneriffas norra flygplats, också kallad för Los Rodeos, ligger i La Laguna, drygt en mil från Santa Cruz de Tenerife.
Teneriffa södras flygplats, "Aeropuerto de Tenerife Sur Reina Sofía”, ligger cirka 18 kilometer öster om Costa Adeje. Lokalbussarna TITSA kör till och från båda flygplatserna. Vill du hellre ta dig fram på egen hand, kan du boka en hyrbil på Teneriffa.

Bästa tiden att resa till Teneriffa

Teneriffa lockar besökare året om.

Vädret på Teneriffa

Teneriffa är känd som ön med den eviga våren. Medeltemperaturen under året ligger runt 20 grader grader. Under årets kallaste månader, december-februari, är medeltemperaturen 18 grader på södra Teneriffa och drygt 14 grader på norra Teneriffa. November är den regnigaste månaden.

Saker att se och göra på Teneriffa

Teneriffa är en populär sol- och baddestination. Ön bjuder också på många sevärdheter och besöksmål, inte minst för den naturintresserade besökaren. Teide nationalpark med vulkanen Teide, nöjesparken Siam Park och Pyramiderna i Güímar är några av Teneriffas populäraste sevärdheter.

Läs mer

Topp 10 saker att göra på Teneriffa

Hotell på Teneriffa

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell på Teneriffa.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Teneriffa

Vanliga frågor

Det finns 2 flygplatser i Teneriffa: Teneriffa södra och Teneriffa norra.
SkyUp Airlines, Transavia France, transavia, Novair, Norwegian, TUI, Laudamotion och Corendon Dutch Airlines flyger alla direkt till Teneriffa.
Den billigaste månaden att flyga till Teneriffa är mars.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.