Karta

Flyg till Pisa

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Pisa

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Pisa. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Pisa. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Pisa går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Pisa

Direktflyg till Pisa finns från Stockholm och Göteborg. Du kan också ta ett flyg direkt till Pisa från Köpenhamn.

Flygbolag som erbjuder flyg till Pisa

Lågprisflygbolagen Norwegian och Ryanair erbjuder direktflyg från Sverige till Pisa. Flera andra flygbolag erbjuder flyg med mellanlandning. Här finns en lista över alla flygbolag som flyger till Pisa.

Ankomst till Pisa

Flyg till Pisa ankommer på Pisas internationella flygplats, även kallad Galileo Galilei. Flygplatsen ligger knappt en kilometer från Pisas centrum. Flygplatsen har en tågstation utanför ankomsthallen med förbindelser till bland annat centrala Pisa. Bussar är ett annat transportalternativ. Vill du hellre ta dig fram på egen hand, kan du boka en hyrbil i Pisa.

Bästa tiden att resa till Pisa

Den bästa tiden för ett besök i Pisa anses vara under tidig sommar och tidig höst. Under dessa perioder är vädret som behagligast.

Vädret i Pisa

Pisa har ett fuktigt subtropiskt klimat med milda vintrar och mycket varma somrar. Under högsommaren är det inte vanligt med temperaturer på över 30 grader. Under årets kallaste månader, december-februari, ligger medeltemperaturerna på runt 7 grader.

Saker att se och göra i Pisa

I Pisa finns några av Italiens mest spektakulära sevärdheter. Det Lutande tornet, Piazza dei Miracoli och Pisas katedral är några måsten. Andra populära besöksmål i Pisa är National Museum of San Matteo, naturreservatet Migliarino San Rossore och den botaniska trädgården i Pisa.

Läs mer

Upptäck Italien: 10 vackra platser i Toscana

Hotell i Pisa

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Pisa.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Pisa

Vanliga frågor

Det finns 1 flygplats i Pisa: Pisa.
Delta, SkyUp Airlines, KLM, transavia, Kenya Airways, Norwegian, Air Malta och germanwings flyger alla direkt till Pisa.
Den billigaste månaden att flyga till Pisa är april.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.