Karta

Flyg till Visby

Flyg till Visby

Informationen är från november 2016.

Hitta billiga flyg till Visby

Om du letar efter billiga flyg från andra delar av Sverige till Visby, kan Skyscanner hjälpa dig. Med vår söktjänst behöver du bara välja din destination och datum så söker vi bland miljontals flyg för att hitta de billigaste alternativen för dig. Prova vårt sökverktyg Hel Månad för att se de billigaste dagarna att flyga på. Via vår sida kan du hitta flyg till Visby från 552 kronor.

Bästa tiden att boka ett flyg till Visby

Det kan vara bra att boka ditt flyg till Visby i god tid innan avresa, i synnerhet om du planerar att resa under sommarmånaderna. Titta gärna närmare på vårt verktyg Bästa Tid att Boka. Använd dig gärna av vår kostnadsfria Prisagent som meddelar dig när priset på ditt flyg är som lägst så att du kan boka det till bästa pris.

Flygplatser i Sverige med direktflyg till Visby

  • Stockholm Arlanda
  • Göteborg Landvetter
  • Malmö Airport
  • Norrköpings flygplats
  • Helsingborg Ängelholm flygplats
  • Umeå flygplats
  • Sundsvall Timrå Airport

Flygbolag i Sverige som flyger till Visby

Flygbolagen BRA och SAS flyger till Visby.

Flygplatser i Visby

Det finns en flygplats i Visby. Visby flygplats (Visby Airport) ligger cirka tre kilometer från centrala Visby. Du kan ta dig till och från flygplatsen med taxi som du hittar precis utanför ankomsthallen, med cykel eller med egen bil. Lokalbussarna nr 61 och 4 kör också mellan flygplatsen och Visby tätort. Under sommarsäsongen (13 juni till 12 augusti) trafikerar Flygbussarna sträckan Visby flygplats – Visby Hamnplan. Flygplatsens parkering ligger på flygplatsområdet och du har flera alternativ att välja bland: timparkering, lågprisparkering, personlig avtalsparkering och utomhusparkering. På Visby flygplats finns också ett antal hyrbilsföretag: Avis, Europcar,Wisby Biluthyrning, Hertz och Mabi Hyrbilar Gotland.

Bästa tiden att besöka Visby

Sommarmånaderna lockar flest besökare till Visby. Evenemang som Medeltidsveckan är ett stort dragplåster, liksom områdets nattliv och stränder.

Vädret i Visby

Vädret i Visby är något mildare än i resten av Sverige. Temperaturen sjunker sällan under - 4 grader och under sommaren ligger medeltemperaturerna på runt 20 grader. Juni är den soligaste månaden med i snitt 329 soltimmar.

Se och göra i Visby

Visby som medeltidsstad lockar många besökare. Visby ringmur från 1200-talet är ett populärt besöksmål, liksom domkyrkan S:ta Maria. Det finns också ett flertal kyrkoruiner i Visby. Stadens cirka 150 medeltidshus är också värda att titta närmare på. Gotlands museum och Botaniska trädgården är två andra dragplåster. Visby är också en av de krogtätaste orterna i Sverige och under sommarmånaderna råder en livlig atmosfär här.

Hotell i Visby

Hitta hotell i Visby.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Visby

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.