Jämför och spara på hotell i Visby

Tyvärr, Vi stöder inte vistelser längre än 30 nätter.

Utforska vår karta för att hitta ditt perfekta hotell i Visby

Använd vår karta för att hitta hotell nära Visby eller sevärdheter som du vill besöka.

Populära hotell i Visby. Läs gästernas omdömen

Känn dig säker på att du har bokat den perfekta vistelsen. Läs riktiga gästomdömen innan du bokar.

Se fler hotell

Hotell i Visby - jämför billiga hotell i Visby

Visby är ett av Sveriges mest besökta resmål och dessutom landets krogtätaste stad. Denna charmiga småstad med sina drygt 25 000 invånare är lätt att ta sig runt i med cykel eller till fots. Flygplatsen i Visby ligger mindre än fyra kilometer från stadens centrum. Det finns gott om hotell i Visby, men se till att boka i god tid om du planerar att komma hit under sommarmånaderna.

Var ska man bo i Visby?

Innerstaden

Innerstaden, som är den stadsdel som ligger innanför den 3,5 kilometer långa ringmuren, stoltserar med 13 fascinerande kyrkoruiner och mängder med andra historiska lämningar. Det finns gott om övernattningsmöjligheter i innerstaden med både hotellkedjor och vandrarhem, här finns sammanlagt ett 30-tal boendealternativ att välja bland. Bor du i innerstaden har du gångavstånd till alla sevärdheter och ett mycket stort utbud av barer och restauranger. På Adelsgatan finns ett av Innerstadens populäraste shoppingstråk.

Utanför murarna

Visby är värt ett besök även utanför ringmuren. I stadens närområde finns både trevliga Bed & Breakfast, femstjärniga campingplatser och gårdar att övernatta på. Vill du ha nära till några av Visbys bästa badplatser ska du ta dig några kilometer norr om murarna, här finns bland annat välbesökta Snäckgärdsbaden och den populära badviken Gustavsvik.

Att göra i Visby

Visby ringmur, Visby botaniska trädgård och Sankt Nicolai kyrkoruin hör till några av de allra populäraste sevärdheterna i Visby. Även Gotlands museum, Stora torget och Fenomenalen hör till några populära besöksmål. Visby är också en av Sveriges allra populäraste sommarstäder och lockar mängder med besökare som kommer hit för att sola och bada, festa och ta del av stadens utbud av sommarevenemang.

Flyg till Visby

Hitta flyg till Visby. 

Informationen på sidan är från juni 2017.